Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani beyazlaşmış saç tekrar siyahlaşmıyorBen canım 30 yaşındayım saçlarımda tek tük beyazlar başladı ve beyazlarım bu şekilde uçtan beyazliyor köke doğru gidiyor zaten nette okumuştum saç uçtan beyazlarmış
Yok canım uçtan dibe doğru beyazliyor saç bu saçı koparmasaydın dibe kadar ilerlerdi bir süre sonra bazen bir gecede beyazladigi oluyorYani beyazlaşmış saç tekrar siyahlaşmıyor![]()
Evet kollarım çamaşır assam hemen ağrır. Annem de erken oldu ama babam da daha yokB12 eksikligi saçta beyazlatma yapıyormuş güçsüzlük kaslarda ağrı varsa olcturun genelde genetik oluyor anne babanızın erken beyazladiysa Sizinde öyle olucaktir
Koparıldı diye çoğalır mıYok canım uçtan dibe doğru beyazliyor saç bu saçı koparmasaydın dibe kadar ilerlerdi bir süre sonra bazen bir gecede beyazladigi oluyor
Bilmiyorum ki hep öyle derler yaşlılar araştırmadım aslı var mi ama 26 yas normal hızlı ilerlemezse tek tük olursa kiminin daha bile erken başlıyor kiminin 40 yaşında bile beyazı olmuyorKoparıldı diye çoğalır mı
hayır tabiki de efsane o, bilimsel bir gerçekliği yok ama saçını koparma tabiKoparıldı diye çoğalır mı
Kusura bakmayın içerik silmek yasaktır, kaldı ki görselde yalnızca bir saç teli var.