• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaç yolma hastalığı

Mooss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
8
1
6
Bilecik
Öncelikle merhaba . Bende yıllardır sac yolma hastalıgı var sureklı elım sacımda bır baslıyorum ve devamı gelıyor yuvarlak para buyuklugunde bır suru yerde sırf bu yuzden saclarımı kazıtttım ama yıne ele gelır boyuta gelınce dırek yolmaya basladım . Ne yapıcam bılmıyorum doktora gıttım faydası olmadı unıverstede okuyorum bırde cok kotu berbat bırsey :(( yardım edın lutfen bana :(

Öncelikle merhaba . Bende yıllardır sac yolma hastalıgı var sureklı elım sacımda bır baslıyorum ve devamı gelıyor yuvarlak para buyuklugunde bır suru yerde sırf bu yuzden saclarımı kazıtttım ama yıne ele gelır boyuta gelınce dırek yolmaya basladım . Ne yapıcam bılmıyorum doktora gıttım faydası olmadı unıverstede okuyorum bırde cok kotu berbat bırsey :(( yardım edın lutfen bana :(

çare bulursanız bana da söyleyiniz :17:

Bende bu ucuncu kazitisim gerci bu yuzden kazitmadim ama buna da faydasi olur diye dusunmustum ama ilk ikisinde olmadi.bu sefer kararliyim elimi sacima goturmemeye bakalim bi uzasinlar da. Sanirim bundan kurtulmanin yolu saglam bi irade ve stresten uzak durmak

Back