- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
- 103
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Canım yag maskeleri iyi güzel de saçı çok dokuyo. Sen bilirsin ama 1-2 gün bekletmek çok zararlı olabilir. Hem agirilik yapar hem İslak klasiği için baş ağrısı sinüzit yapar. 2-3 saat yeterli bence. Bende iki güne bı yapıyorum evet saçı uzatio ama banyoda farkediyorum yağ bakımı yaptığım günler küvetin deliğini tıkayacak kadar fazla dökülme yapio. Üstelik uzun süredir yapıyorum yağları alışma da olmuo. Tabi herkeste farklı etki eder ama ben iki aydir maya+yağ bakimi yapiodum biraz ara verdim dinlensin diye. Dinlenme döneminde de uzuo yavaş yavaş
Ben şampuanın içine bişey katmayı sevmiyotum koku yapio. O yüzden maya yi maske olarak kullanıyorum. Sampuanima aspirin ezip katıyorum sadece. Uzamaya da faydası oluyo.Ya benm aksine yag bakımı yapınca dökmüyor dökersede tararken hemde çok az.bu arada bende bir kaç gün rahat bıraktım sadece papatya suyu sıkıyorum uçlara.. banyoda fark ediyorum dip boym 1 paemagı aşmıs su 6 ay boyunca bakım yapmalıyım diye düsünüyorum cünkü uzama dönemindeyim gözümü açıp kapattıgım an uzuyor masllah)) tek istediğim şey kaşıma kadar uzasın dip boyam yahazirana kadar uzar heralde hayırlısıysa. Ben mayayı bi ara yapıyordum kokusu cok kötü ddğil mi ya cok rahatsız oldum ben yanls hatırlamıyorsam sampuana koyuluyor. Galiba sampuanım koymustum
Aa bende asprin atim bulabilirsem biotin koyanlar oluyor hic denedin mi?Ben şampuanın içine bişey katmayı sevmiyotum koku yapio. O yüzden maya yi maske olarak kullanıyorum. Sampuanima aspirin ezip katıyorum sadece. Uzamaya da faydası oluyo.
Hiç denemedim biotini. Ama vücutta biotin eksikliği zaten kolay kolay olmuyormuş. Yediğimiz besinlerde bol miktarda aliomusuz hatta fazlalık bile oluyomus vücut atıomus onu. O yüzden dışardan takviye etmeyi düşünmedim. Aspirinli şampuanı kullanırken dikkat et canım. Ben ilk şampuanda bilemedm her zamanki gibi yıkadım. Sırtımda bı kaç kil çıkmış. Sonradan araştırdım aspirin kıl çıkışına sebep oluyormus. Artık başımı eğerek yikiyorumAa bende asprin atim bulabilirsem biotin koyanlar oluyor hic denedin mi?
Karantinada olmasak gidip alırdım ya o kadar heveslendim ki keşk evde asprin olsaydı. Bu arada hayır ben değilim fotoğraftaki ama bu tarz fotoğrafım çook var keşke koyabilsem ama anonim takılmayı tercih ediyorumHiç denemedim biotini. Ama vücutta biotin eksikliği zaten kolay kolay olmuyormuş. Yediğimiz besinlerde bol miktarda aliomusuz hatta fazlalık bile oluyomus vücut atıomus onu. O yüzden dışardan takviye etmeyi düşünmedim. Aspirinli şampuanı kullanırken dikkat et canım. Ben ilk şampuanda bilemedm her zamanki gibi yıkadım. Sırtımda bı kaç kil çıkmış. Sonradan araştırdım aspirin kıl çıkışına sebep oluyormus. Artık başımı eğerek yikiyorum
Hayır hiç kesmiyorum.. saç uçtan uzamıyor biliyorum güçleniyor baya ama saç dipden uzadığı için vitaminleri diplere veriyorum. Saçım kıvırcık olduğu için kırıkları belli olmuyor zaten güçlüde saçlarım ekstra bi güce ihtiyacı yok bu yuzden kesmiyorumgecevekedicik hiç arada saç uçlarından kesiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?