- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Saç dediniz geldim benimde son 1.5 senedir hastahane hastahane kendime derman aradığım konuBu kadar emek harcanmış, bir beğeni! bir soru gelmez mi? Editör beni uyardı abi böyle bir konu var biz çok keyifli okuduk diye...
Bizde bildirim yolladık ...
Adı nedirSaç dediniz geldimm uzatmak için meşhur bir markanın kutuda kremi var ondan kullanmıştım baya da uzatmıştı
Adı nedir
Aaa görmüştüm reklamını herkes yapıyor ama işe yarıyor mu bilememiştim. DeneyeceğimDax supergro
Bir tek ben değilmişim. Herkes ne gür sacin var, saçının yarisini bana versen yeter derdi. Simdi yarisindan az kaldi. Lise sonrasi sac kalmadi. Düzleştirici kullanmaya korkar oldum ne yazık kiBu konuyu takip etmem gerek liseye kadar saçlarım o kadar gürdü ki toka tutmazdı. Lisede düzleştirmelerle ne yazık ki inceldi baya saçlarım dahada eski gürlüğüne ulaşamadım. Üniversiteden beri artık kısa bob kullanıyorum. Bende geçen yıllarda saçıma yağ karışımları alırdım zeytinyağı sürerdim saçlarım baya toparlamıştı. Şimdi tekrar başladım inşallah istikrarlı olurum
Pahalılıgına deyecek kadar mükemmel yapmıyor. Uzatıyor olabilir ama başka güzel maskelerde var aynı etkiyi veren ve daha uygun.. ve saçtan atınması cok zor.. supergroyu çok kez kullandım. Eğer kullanmadıysanız deneyin kötü bir ürün değilAaa görmüştüm reklamını herkes yapıyor ama işe yarıyor mu bilememiştim. Deneyeceğim
Teşekkür ederimBu kadar emek harcanmış, bir beğeni! bir soru gelmez mi? Editör beni uyardı abi böyle bir konu var biz çok keyifli okuduk diye...
Bizde bildirim yolladık ...
Ne kadar doğru bilemiyorum ama saçlarıma evigen kullanırken dibinde kalan ilacıda 3-4 gün ağzını kapatım her gece yatarken uyguluyorum. Ve kirpiklerimde gözle görülür değişiklik oluyor hatta bunu 1 ay boyunca yaptım ondan sonra kirpik liftinf yaptırdım hem uzun hem kıvrık oldu. Lütfen deneyecekseniz gözünüze kaçmaması için bir kürdanın ucundan kesin sivriliği gitsin ve evigen ile eyeliner çeker gibi uygulayın her geceHep saclarim ve kirpiklerim övgü almıştır.Özel bir şey yaptığımı sorarlardi.
Ta ki doktor önerisi olmadan anne olabilmek adına bı ilaç kullandım.
tamamen bitkisel hayıt hapıondan sonra kirpikleri neredeyse tamamı döküldü.
.saçlarım da Tabi aşırı döküldü. Şuan çok şükür eski halini aldı.colejen tıp 1 tıp 3 kullandım tekrar sipariş verdim. Çünkü üç aylık bı kur.