- Konu Sahibi marti25.28
şimdi arkadaslar benım ıkı buyuk sorunum vardı saclarım ıcın.bırıncısı sac derısındekı kasıntı.markettekı hemen hemen tum markaları denedım ama hepsınde bu kasıntı tetıklendı.son zamanlarda watsonda kı argan yaglı sampuan ve krem kullanıyordum evet kasıntım nıspeten azaldı ama bu sefrde saclarım kedı tuyu gıbı oldu.yenı cıkan sacalrım tepemde dık dık duruyor,saclarım cok kotu gozukuyor silikon turevı krem kullanmadıgım ıcın elektrıklenıyor sekıl almıyor,kabarıyor ,kullansam kafamı kasıyorum sureklı boyle bır surecteyım ama sınır oluyorum da yapacak bıseyde bulamıyordum.sonra netten burdan ogrendıgım doa sampuan ve sac kremını aldım.ıcındekıler bıtselmı,zararsızmı bılmıyorum ama kasıntı yok oldu.dedıgım gıbı ıcındekılerı hakkında sadece ureten kısının verdgı seylerı bılıyorum ama gercekten cok ılgılı bırı ,sorunlarınız konusunda bılgısı varsa onerıde sunuyor.ha bıde kargonun ıcınde erguvan tohumları gelıyor guzel bır jest.ben bu kasıntı ısınden bır senedır cekıyordum bana cocum oldu gıbı yenı basladım kullanmaya daha.ıkı gun once sacımı boyattım ve kuafordekı cocuk bana wellanın bı urunun kucuk bır deneme boyunu verdı.wella enrıch kuru ve yıpranmıs saclar ıcın olan onarıcı serum.ıcınde kretın falan varmıs ve uzun suredır kabarık olan saclarım bugun cok daha yatısmıs bır halde.yumusacık oldu.sanırım bu anlamda ıse yarayan bır urun.kuaforde satılan bır urun grubu ve fıyatı bıraz pahalı ama en azından tepemde dık dık duzensız saclar yok su an.bu arada her ıkısınınde satıcısı falan degılım sadece benım gıbı sorunu olanlar varsa belkı fıkır olur dıye yazdım.