• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç ve kaş

narkosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
652
2
96
42
Kilis
kızlar merhaba yakında düğünüm olacak ve saçımı boyatacağım her zamanki gibi... sorum şu:
saçımı kızıla boyatacağım ama kaşlarım kahverengi ve fotoğraflarda renk cümbüşü olmasın istiyorum yani demek istediğim saçımla kaşımı aynı renk yaparsam çok mu abes kaçar??
önceden de kızıldı ama kaşlar kahve:(

bir de şunu soracağım saçımın bakımlı olması için aşırı bi içeriği olmayan bakım önerir misiniz? 3 haftadan kısa bir zamanım kaldı yardım ediiiiin

bence kızılın tonuna göre degişir.. koyu kızıl tonlarıysa cok abest durmaz ama acık kızıl tonlarıysa kaş koyuluguna göre belki rengini kırman gerekebilir..

alev kızılı gibi düşünüyorum ama bir de yaprakları koyu kızıl olan ağaçlar var ya onlar gibi de düşünüyom

guzelim saçlarını kızıl yaptırcaksan kaşlarını acık kahve yaptır ilgi cekmez

internette kızıl saclı kadınların resimlerine bak biraz belki fikir sahibi olabilirsin.. hatta istedigin renk tam olarak ne ve kasların ne renk koy resmini daha güzel yorumlanabilir belki

Ben saçımı kızıla boyadığımda, koyu kumral olduğu için saçım, kaçlarım da öyleydi zaten; ben de bu yüzden, kaşlarımı incelttim ve kıl boyunu kısalttım hafif, üstüne de yüzüme sürdüğüm pudradan sürüyordum, gayet de uyumlu oluyordu kaşımla saçım.

bak canım bu resimdeki gibi yap hoş durur...

ferhundect9.jpg

Back