- 20 Haziran 2009
- 4
- 1
- 288
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.461
Merhaba arkadaşlar, halen kürü aktif uygulayan var mı bilmiyorum ama ben de bu cuma gecesi küre başladım. Buna binayen topiğe ilk postumu da atmış olayım dedim. Saç diplerim gelmemişti ve daha ikinci kürü yaparken saç diplerimi görmeye başladım diyelim. Şimdi hemen gaza gelip atmayayım, ilk hafta bitiminde net bir görüntü oluşursa foto ekleyeceğim (gerçi bayram vs girecek araya ama, ilk fırsatta).
Açıkçası mucizemsi formüllere inancı olan biri değilim, o yüzden baya şaşkınım şu üç günlük değişime. Umarım ilk hafta sonunda belirgin bir uzama oluşur ^-^
Bu arada denemeye çekinenler için koku problemi bende hiç olmadı. Önceden yumurta maskesi yapmış biri olarak, saçta yumurtaya tahammülüm çok düşük olmasına rağmen, kafamda kürle uyuyup sabah yıkasam da hissedilir bir koku yok. Denemeye değer.
Herkese saçlı günler ^-^
Açıkçası mucizemsi formüllere inancı olan biri değilim, o yüzden baya şaşkınım şu üç günlük değişime. Umarım ilk hafta sonunda belirgin bir uzama oluşur ^-^
Bu arada denemeye çekinenler için koku problemi bende hiç olmadı. Önceden yumurta maskesi yapmış biri olarak, saçta yumurtaya tahammülüm çok düşük olmasına rağmen, kafamda kürle uyuyup sabah yıkasam da hissedilir bir koku yok. Denemeye değer.
Herkese saçlı günler ^-^