- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.701
ben kısmıyorum ama belki kısanlar vardır bilemiyorum iki güne bir yap istersen en az süre o ama ben haftada üçlemeye çalışırım ard arda olmasın da nasıl yaparsan yap çok yüklenme yani saçına
cnm ztn önceden de yapıyodm ama haftada 1di. şmdi saçm çk kısa o yuzden sık apıyorum.. ara vererek yapıcam. oyüzden bu kadar yükleniyorum
2 hafta yapıp ara vercem 1 hafta.
Evet sinemaki bende 7-8 hafta falan yapmıştım bıraktım sıkıldım. turpu da 3 güne 1 olacak sarımsaklı şamp. da kullanacağımdan..
merhabalar yaa bende yapacagım sanırım bu turplu suyu tabiki entele losyonundn sonra kızlar bi kaç sorum olacak bi turpu bi buçuk litre suda kaynatıp dolaba atayım bi çaybardagına bi yumurta sarısı katayım diyorumda kaç günde yapmalıyım dolapta bekletmelimiyim ne kadar kaynatmalıyım birde saçlarım çok dökülüyor 8 ay önce boyadım açma etkisi nedir lütfen yardımcı olun
Fazla yapip bekletebilirsin cnm..sac rengini biraz acar..30 dk kaynaticaksin..dokulmeni bir iki hafta icinde tamamen keser ..kolay gelsin
kızlarrr, şu an turplu suyum kafamda bekliyorum :)) bi kaç haftadır ölçmeyi bırakmıştım,ama son ölçtüğümde yaklaşık 2.5 ayda arkalarda 6 cm lik, önlerde 5 cmlik bi uzama olmuştu bende, şimdi tekrar başladım ölçmeye, bi kaç ay daha deneyip gelişmeleri yazarım, bu arada son yazılan msjların hepsini okudum, sizdeki gelişmeler de cok ii, moral oldu bana ascik :))
bende mi bir sorun var acaba diye düsünüyorum :26:
1 ayda 2 cm uzadi sadece
sağol cnm sanırım sen kullananlardansın sanırım saçlarım çok kuru ve uzamıyor bu dahada kurutmaz degilmi? sen nasıl bi sonuç aldın?
cnm önceki sayfaları okudun mu bilmiyorum, bazen etkisini sonradan da gösteribiliyomuş, sonradan dediğim hani ilk 1 aydan sonra falan, biraz daha dene, sonra olmadı bırakırsın yada başka bi küre geçersin, zaten şurda yapacağimiz 1-2 ayımız var, sonra turp bulamama ihtimalimiz yüksek.
merhabalar yaa bende yapacagım sanırım bu turplu suyu tabiki entele losyonundn sonra kızlar bi kaç sorum olacak bi turpu bi buçuk litre suda kaynatıp dolaba atayım bi çaybardagına bi yumurta sarısı katayım diyorumda kaç günde yapmalıyım dolapta bekletmelimiyim ne kadar kaynatmalıyım birde saçlarım çok dökülüyor 8 ay önce boyadım açma etkisi nedir lütfen yardımcı olun
canım dolapta bekletme süren üç gün sadece o yüzden uygulayacağın zaman yapman senin için daha iyi olur ama ben iki kere evi kokutmak istemiyorum zaten iki güne bir yapacağım üç günü geçmez dersen iki turp rendele üç bardak su yerine altı bardak su koyar bir saat kaynatrırsın yumurtaları sadece uygulayacağın zaman kır çünki bozulur haftada üç kere yapmanı da tavsiye ederim kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?