- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.621
2 dir sinameki yapıyodum ama turba geçmeye karar verdim:26: Biraz ara verip başlayacağım sanırım bu daha mantıklı geldi bana.
yap tabi cnm niyye sinemakiye ara vermek istiyorsun?
Bu konuyu sonradan gördüm daha cazip geldiAmpul olayı pek içime sinmiyor benim diğer tariftede olduğu için buna geçtim canım.
bence belli oluyor saclarinin düz oldugunu düsünürsek uzamis bencedarisi bizim basimiza diyorummm
1 ayda bende de fark görüldü cnm yani bende fark ediyorum uzadigini
inşallah hepimiz rapunzel oluruz
arkadaşlar dördüncü yapışım uzadımı anlayamıyorum lakin inanın bana yumuşacık ve parlak ...saç değil yumoş tüyleri olur ya aynen ondan işte size kesinlikle tavsiye ediyorum..bunu paylaşan arkadaşıma da çok teşekkürler...
bende başladım bu turp suyuna bakalım nasıl olcak daha bi kere uyguladım bakım yapsın yeter bana..yalnız sanki boyayı akıtıyo gibi geldi bana ama çok emin değilim:S bide gerçekten güzel yumuşattı..saolll fairylike
evet cnm yumusacik oluyor bide icine zeytinyagi karistirirsan daha güzel oluyorlar :=)
saçlarım özünde yağlı olduğu için zeytinyağ kullanmadım yoksa düşünmedim değil ama turp harika şekerim bence herkes denemeli
sığır iliği hariç saçıma sürmediğim şey kalmadı desem abartmış olmam. hatta bu turplu suyu hazırlayıp soğumasını bekledim ama o kadar koku veren sarmısaklı maske, yumurtalı maskeler kullandığım olmuş olsada bu turpun kokusuna nedendir bilmem dayanamadım ve o hazırlamış olduğum karışımı saçıma sürmeden döktüm. şimdi yararı var yumuşatıyor, uzatıyor,.. falan diyorsunuz ya hayıflanıyorumhem hevesleniyorum hem de sürmek istemiyorum kokusundan dolayı. siz nasıl katlanıyorsunuz o kaynarken ki kokusuna kızlar. koku veren menekşe, karanfil yağları damlatsak kokusu hafifler mi?
sığır iliği hariç saçıma sürmediğim şey kalmadı desem abartmış olmam. hatta bu turplu suyu hazırlayıp soğumasını bekledim ama o kadar koku veren sarmısaklı maske, yumurtalı maskeler kullandığım olmuş olsada bu turpun kokusuna nedendir bilmem dayanamadım ve o hazırlamış olduğum karışımı saçıma sürmeden döktüm. şimdi yararı var yumuşatıyor, uzatıyor,.. falan diyorsunuz ya hayıflanıyorumhem hevesleniyorum hem de sürmek istemiyorum kokusundan dolayı. siz nasıl katlanıyorsunuz o kaynarken ki kokusuna kızlar. koku veren menekşe, karanfil yağları damlatsak kokusu hafifler mi?
Arkadaşlar denemek istiyorum turplu suyu. Yararı varmı gerçekten ? Bi zararı olmasın ?
anladim cnm benim cok kuru saclarim onun icin arada bir karistriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?