- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.581
canim hint yagi kirpiklerin uzamasi icin mi?
kızlar ben bu kürü uygulamak istiyorum fakat her ay dip boyası yapıyorum ve saçımı genel olarak da boyuycam bu bakım sonucunda saç rengi tutmuyor mu anlamadım ?
saça da çok faydası var ama kirpikleri de çok etkiliyor canım ben kullanıyorum bir haftada fark etti
akitmiyor cnm annemde saclarini boyuyor onda da akmadi
anaaaa bende kirklareline gelin gidicem allah kismet edersekürden memnunum ama sacimi uzattimi uzatmadimi bilmiyorum 3 kez uyguladim ama belli olmuyor bisey bikac ay denicem kesinlikle :))
Ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı bende başlarım o zaman inşallah
sac rengine hic bir etkisi yok cnm boya akmiyor :)
ozaman bende deniyim hemen :)) hint yagi yerine turplu suyu sürsem olurmu acaba?
Rimel kutusunu mu kaynattın canım?gözlerini yakmaya niyetliysen sür :)) sen benim dediğimi yap yıllardır aynı olan kirpiklerim bir haftada değişti koyulaştı rimel sürüyor gibi oldum :) ama rimel kutusunu iyi yıka içini lavaboya doğru çevirip iyice vur ben kaynattım falan çünkü enfeksiyon kaparım diye korktum kimyasal sonuçta
Rimel kutusunu mu kaynattın canım?
cnm bende sonuc görünmeye basladi dün teyzemle enistem bizdeydi ikiside fark etti sacinmi uzadi diye sordularAyy ne güzel canımm gel gelBende 2 kere yaptım pek bir fark yok tabi hemen bir sonuç beklememiz de saçma en az 1 ay yapalım da ondan sonra bakalım bakalım saçımıza uzamış mı uzamamışş mııııııı Gerçi ben saç kesimimden dolayı acaip derece de kestirme isteği duyuyorum böyle bir boyda yapasım geliyoo epiciğini ama o kadar uğraşlarımın boşa gitmesini de istemiyorum
gözlerini yakmaya niyetliysen sür :)) sen benim dediğimi yap yıllardır aynı olan kirpiklerim bir haftada değişti koyulaştı rimel sürüyor gibi oldum :) ama rimel kutusunu iyi yıka içini lavaboya doğru çevirip iyice vur ben kaynattım falan çünkü enfeksiyon kaparım diye korktum kimyasal sonuçta
Kendini kuaför sanan bi kız saç uçlarımı yamuk kestide pek hatta hiç beğenmiyorum batıyo çok bana.Bir daha kuaföre saç kestirmek mii asla!cnm bende sonuc görünmeye basladi dün teyzemle enistem bizdeydi ikiside fark etti sacinmi uzadi diye sordularcok gururlandim sac kesimini begenmiyormusun? bende hafta sonu kuaföre gidicem kiriklarini aldirayim hemen yarin santim daha güzel gözüksünler
Kendini kuaför sanan bi kız saç uçlarımı yamuk kestide pek hatta hiç beğenmiyorum batıyo çok bana.Bir daha kuaföre saç kestirmek mii asla!Aynen canım bu akşam 20:25'ten 30 Ocak 2012 saat 07:08'e kadar saç kesimi için uygun olduğuna bende hemen akşama yarım santimcik kadar kesicem hem kırıklar gider acıcık hem de uzaması biraz daha hızlanır.
cnm bende sonuc görünmeye basladi dün teyzemle enistem bizdeydi ikiside fark etti sacinmi uzadi diye sordularcok gururlandim sac kesimini begenmiyormusun? bende hafta sonu kuaföre gidicem kiriklarini aldirayim hemen yarin santim daha güzel gözüksünler
bitane bos rimel kutum vardi attim cöpe sen burda diyince rimel kutusuna doldurun eve gittigim gibi cöpe baktim annem atmisarkadaslara sorucam bos varsa versinler benim rimeli yeni aldim kolay kolay bitmez bende :) tamamm cnm iyice kaynatirim. sadece hint yagi mi koydun icine her gün mü sürdün ?
kızlar benim saçlarım çok fena dökülüyor
turplu su saç dökülmesini önlüyor mu
saç uzamasından geçtim
dökülmesi dursun yeter bana
lütfen topiğe girince cevap yazın bana
saç dökülmesi için kullanan ve memnun kalan var mı ...ben de yapmaya başlayacağım eğer faydalıysa
saç uzamasından geçtim
saç dökülmesi için kullanan ve memnun kalan var mı ...ben de yapmaya başlayacağım eğer faydalıysa
Ben bu konuda cok faydasini gordum cnm deneyebilirsin..
cnm süpermis 15 gün sonra fark edilmesi ben hakiki zeytinyagi döküyorum icine . Bende hint yagi aliyim ozaman .evet allah razi olsun bunu bulandancanım aklıma geldikçe sürüyorum işte. başta hint yağı koydum bir haftada uzadı :S şimdi biraz da badem yağı ekledim gürleştirsin diye. bir de kaloriferin üstünde bekletip ılık sürüyorum :) kaloriferin az yanıyorsa orada beklet canım. eğer çalışıyorsan akşam yatmadan önce sürersin sen de. fark 15 gün sonra belli oluyormuş ama bende hemen etki etti valla bu fikri verenden allah razı olsun :)
saç uzamasından geçtim
cidden mi
ne gibi değişiklik oldu
benim felaket dökülüyor
yaklaşık 3senedir
demir eksikliği falan değil
derdini sıkıntısını bulamadım
turp suyu iyi gelirse denemeye başlayayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?