- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.361
ben de yeni başladım kullamaya.3 kere yaptım sanki birazcık çok az uzama var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cuma günü başladım kullanmaya bir haftada 3 4 kere yapıcam fakat kullananlar varsa bilgi verebilirmi uzuyormu hangi sıklıkla kullanmamız gerekir ?:81:
arkadaşlar turplu suyu 1 ay boyunca düzenli olarak uygulayan varmı acaba?bide 1 ayda saçlarımızın boyu ne kadar uzar merak ediyorum
inşallah uzar şuan kafamda turplu su var 2.nci yapışım fakat 1.nci yapmamdan sonra sivilce çıkardı alnımda böyle sonuç vermesi beni üzdü doğal olarak inşallah uzar saçlarımız
Eki Görüntüle 272181 Eki Görüntüle 272182
bu iki resim arasında 4 ay var ilkinde katlarımda fazlaydı yumurtalı kullandığım süreçte 2 saat yumurtasız olanda kalabildiğince turplu bıraktım. katlarım uzadıkça altlardan kestirdim ki kat kalmasın diye herkese bol şans kafamda ki turpumla selamlar
Masallah bayagi uzamis cok guzelkestirmeseydiniz omuzdan asagi olacakmis yani..peki ne kadar kestirdiniz tam olarak.
Yani hic kestirmeseydiniz 4 ayda ne kadar uzamis olacakti??
[sıze=3]arkadaşlar saçlarım çok döküldü halada devam ediyor zxaten ince telli az saçım var üstlerim baya açıldı sinir oluyorum ayrıca hiçte uzamıyorr..bu tarifi okudum az öncee denicem ...umarım işe yarar ..
[/sıze]