- 9 Temmuz 2009
- 538
- 117
- 303
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.441
tamam sen rezil olma baştan alalım sırnaşık şey
aaaaa öyle mi bide havucu deniyim lülülülülülü
oldu şimdi delikafadulden
Kizlar tam net olmasada, sacimdaki luleler harika ve cok guzel bi parlaklik kazandi saclarim =)))
Paylasiyim dedim =)
[ımg]http://img107.imageshack.us/img107/2854/img08721.jpg[/ımg]
işte bu kızlarr kırmızı turp muş tabağın üstündeki kaydirigubbakcemile2 hadi kızlar önerilerinizi cevaplarınızı bekliyorum :1hug:
ENEEEMMM TATLIM SACLARIN HARIKA OLMUSSSSS :)) kaydirigubbakcemile2
SEN TAM OLARAK NELER DENEDIN RICA ETSEM TEKRARLAYABILIRMISIN ???BEN BU SAC BAS ISLERINDEN UZAKLASTM15GUNDUR
Tatlim ben oncelikle hergun biotin tabletleri kullaniyorum, bi ikinci olarak haftada iki gun turplu su ve son olarak sarmisakli sampuan. Haftada uc kere saclarimi yikiyorum.. acikcasi bu donem cok uzadi, artik sicaklardanmidir bilemiyorum ama feci farkediliyo =)
turp bulamayanlar havuç kullanabilir arkadaşlar
havuçta da keratin olduğu için saçı uzatır
turpla aynı mevsimde çıkarlar ama marketlerde paketler halinde havuç bulmak daha kolaydır
ben şampuanıma sarımsak katıyorum saçlarım kokmuyo çünkü 2. kez kendi şampuanımla yıkarken iyice yıkıyorum
elma sirkesi de onun kokusunu alıyo bence koku falan kalmıyo kuyurunca hele hiç hiç kalmıo
bende sorun olmuyo :)
Tatlim ben oncelikle hergun biotin tabletleri kullaniyorum, bi ikinci olarak haftada iki gun turplu su ve son olarak sarmisakli sampuan. Haftada uc kere saclarimi yikiyorum.. acikcasi bu donem cok uzadi, artik sicaklardanmidir bilemiyorum ama feci farkediliyo =)
ya arkadaşlar turp yerine havucu kullanıp turp gibi iyi bir sonuç alan varmıııı???!!
cook tesekkur ederım canım :))
ılac kullanmak ıstemıorum yaa :S turp ta yok b u mevsımde buralarda gerıye yapabıleceım sarımsaklı sampuan kaldı:S
uff o da kokar yaa,erkk arkdsım 3gun önce yeıdgım sarımsagın kokusunu bıle alıo konusurken saclarımı 1km öteden alır kokusunu kaydirigubbakcemile3
maşallah yaaa turplu su sayesinde mi oldu bu tüm yazılanları okuyamadım:)
saclarımn son halii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?