Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben bu turplu suyu uyguladm ayda 3.5 cm uzadı . 16 yaşında erkek kardeşim var o da sacını uzatmak istiyor o da turplu suyu yaptı acaba onunda bir ayda 3,5cm mi uzar yoksa erkek olduğu için daha fazla uzuyabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben bi ara bioblas kullanmıştım.içeriğinde maalesef silikon varrrrrr...dimethicone bilmem ne bişeyler yazıyordu..çok şaşırmıştım.nasıl olur bitkisel bi ürün diye biliyorum demiştim kendi kendime..zaten saçlarda bi yumuşaklık yapıyodu ordan anlamalıydım aslında..şimdi sebamed aldım ve memnunum..sebamedde yok zararlı ürünler..şutarafagitti

ya çok teşekkürler canım. ben direk dimethicone-dimethiconol aradığım için farkedememişim. hatta kontrol ederken de ilk seferde göremedim, aynen şöyle yazıyor Trimethylsiylamodimethicone öyle bi yazmışlar ki farketmek imkansız:kızgın: revalid'e de tekrar baktım internetten onda da varmış. başka şampuan bakcam artık napalım:nazar:

Bi de büyük harflerle duyuralım, kolay görülsün: BİOBLAS'TA DA SİLİKON VAR!!!
önceden vermiş olduğum yanıltıcı bilgi için özür dilerim arkadaşlar, tekrar teşekkürler Sier a.s.

ben uyguladm bunu ayda 3.5 cm uzadı . 16 yaşında erkek kardeşim var o da sacını uzatmak istiyor ona da aynısını uyguladık acaba onunda 3.5 cm mi uzar yoksa erkek olduğu için daha fazla uzuyabilir mi ?

:1shok: ayda 3,5 cm süprizzzzzne sıklıkta yaptığını öğrenebilir miyiz arkadaşım?
kardeşin için de: erkeklerin saç derisi daha yağlıdır kadınlara göre, uzama da daha hızlı olur, ergenlik çağında olması da avantaj onun için. tabi beslenme şekli, sigara kullanıp kullanmama gibi etkenler de çok önemli saç uzamasında. sağlıksız beslenme, sigara gibi kötü alışkanlıklar uzamayı yavaşlatabilir. böyle bi engel yoksa bence işe yarar, hatta sana fark bile atabilir:)

ya çok teşekkürler canım. ben direk dimethicone-dimethiconol aradığım için farkedememişim. hatta kontrol ederken de ilk seferde göremedim, aynen şöyle yazıyor Trimethylsiylamodimethicone öyle bi yazmışlar ki farketmek imkansız:kızgın: revalid'e de tekrar baktım internetten onda da varmış. başka şampuan bakcam artık napalım:nazar:

Bi de büyük harflerle duyuralım, kolay görülsün: BİOBLAS'TA DA SİLİKON VAR!!!
önceden vermiş olduğum yanıltıcı bilgi için özür dilerim arkadaşlar, tekrar teşekkürler Sier a.s.

Rica ederim arkadaşım ne demek..burda bildiklerimizi, gördüklerimizi paylaşıyoruz sonuçtaa..dediğin gibi görmesi çok zor bir şekilde yazılmış bende hemen farkedemedim zaten.bi müddet kullandım. bi ara banyoda beklerken sıkıntıdan okuyayım dedim arkasını o zaman farkedebildim yanii.. senlik bişey yok yani canım..ama deiğim gibi sebamedi öneririm tekrardan.gerçekten saçı ve saç derisini zarar vermeden güzel temizliyo ve hafif bi ürün..saçta ağırlık filan yapmıyo hiçç.. kaydirigubbakcemile5

bilmiorumkı ablama sordugumda "sacın çok ıslak kalıo ondan dokunuodur yapma o zmn bı daha dedı " o kadar sıkmıyorum sacımı normal bi şekılde bn bırakmak ıstemıorum cok memnunum ne yapıcam :KK43::KK43:

o zaman sıcak tutmaya çalış. streç ya da poşetle sarıosun dimi, 2 saat bekletiosun ya, 15-20 dakikada bir, ya da üşüdüğünü hissettiğinde streç yada poşeyin dışından fön makinesi tut, ısıtmaya çalış. havalar daha ısındığında öyle bi sorunun kalmıcak. bence de bırakma ama hasta da olma yani.

ama ben 1 saat bekletiyrum. ilk okudugum yerde öle yazıodu 1 saat bekletın dıe..evt fön makınesını denıcem tşkrler hersey ıcın

o zaman sıcak tutmaya çalış. streç ya da poşetle sarıosun dimi, 2 saat bekletiosun ya, 15-20 dakikada bir, ya da üşüdüğünü hissettiğinde streç yada poşeyin dışından fön makinesi tut, ısıtmaya çalış. havalar daha ısındığında öyle bi sorunun kalmıcak. bence de bırakma ama hasta da olma yani.

ya canm ben sıcak kullanmıor m :KK43: cnku suya yumurta katınca sıcakken, yumrta pişior.bnde suyu sogutp öyle uyguluyorm sacıma.ama sıcak uygulanması gerekıomus :KK43: yanı bana etkısı olmucakmı ? poşetle de sarmıom ben nasılsa sıcak degil diye :KK43: nası yapcam bana yol göstern:bbo::bbo:

cnm sıcak da soğuk da olmıcak, tam ortası ılık. poşet sar, ben poşet sarmadığımda kuruyo ya sert kalıo, poşetli yaptıım gibi yumuşacık olmuo. soğukken de etkisi olur olmasına da yağlar bile sıcak olunca işler saça, saç telinin üzerinde gözenekler vardır. bakım yaptığın karışımlar sıcak, ya da ılık olduğunda saç kökleri ve gözenekler açılır, bakım daha güzel işler. poşet sarınca da hem kurumasını önlersin hem de başın sıcak kalır...

ben turplu suyu dün denedim. 2 saate yakın kafamda durdu. sonra yıkadım kokusuda kalmadı:teytey: inş uzar saçlarım

kaç saat beklmesi gerekio bu turp suyunun bide gerçekten uzuyo dimi yaa nolur söleyin???

1 saat beklemesi gerekio..haftada en fazla 3 kere yap hersseyın çoğu zarar. uzamasına gelınce bn ömrumde bu kdr hızlı buyuyen bır sac gormedm... dene sende sonucta zararlı şeylr deil..

canım bi rahatsızlığın varsa sinüzit, başağrısı... gibi, o zaman 1 saat yeter, ama fazlasının zararı yok, en azından ben görmedim. her yapışımda enaz 3 saat bekletirim, mesela bugünkü 5 saat olcak nerdeyse, hiç bi zararını görmedim şimdiye kadar. yalnız çok sık yapmanın iyi olmayacağını düşünüyorum, o yüzden haftada 2 kez yapıyorum ben, kalan günlerde de dinlenmeye bırakıyorum saçımı...

X