• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatmak için kullandığımız pirinç suyu tuzlu olursa?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

mireng(". .")

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
23
0
86
Hakkari
Mrb Arkadaşlar,pirinç suyu kullanlara ufak bir sorum olucak,saçlarımıza sürmek için kullandığımız pirinç suyu tuzlu olursa saça zararlı bi etkisi olurmu sizce ,,ee malum pirinç tuzlu suda bekletildiği için doğal olarak suyu tuzlu oluyo ve ben bu suyu kullanıp kullanmamakta kararsızım ,önce size danışmak istedim...Şimdiden ilginiz için tşk ederim,,öpttmm...:1hug:Şeniz:teselli:

pirinç suyunu bilmiyorum ama tuzlu suyun yani deniz suyunun saç bakımına iyi geldiğini az önce okuduğum bir yazıda öğrendim.

pirinç suyunu bilmiyorum ama tuzlu suyun yani deniz suyunun saç bakımına iyi geldiğini az önce okuduğum bir yazıda öğrendim.

ciddi misin:1shok: tam aksine deniz suyu aşırı yıpratır saçı tuzlu olduğu için tatilden sonra ekstra bakım gerekir hatta deniz suyu saça çok zarar weriyor:1no2:

pirinç suyunu bilmem ama tuz saçı mahveder. yani saçlarınıza ne kadar bakım yaparsanız yapın, yıkamada kullandığınız şampuan tuz içeriyorsa ki şampuanların çoğu tuz içerir ne yaparsanız yapın nafile. forumda dünya bakım yazısı ve tavsiyesi var kimse memnun değil, nedeni gayet basit, şampuanlar, tuzsuz şampuan kullanın kızlar.

Back