• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sac Uzatma Yontemlerinden Hangisi En Basarili?

Sac Uzatma Yontemlerinden Hangisi En Basarili?

• Ankete Katılan
    41

phoebebuffay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
21
0
86
İstanbul
Merhaba Kizlar,
Burada denenen ve tavsiye edilen bir suru yontem olmus, ve hepsi sayfalar uzunlugunda. Kimin hangisinden verimli sonuc aldigini gormek icin bir ankete ne dersiniz?

1.Sinameki-Bemix- Badem Yagi
2.Sinameki- Hint Yagi
3. Turplu Su
4. Sicak Zeytinyagi
5. Entele
6. Yilan Yagi
7. Karanfil Suyu
8. Havuclu Su
9. Isirgan
10. Sarimsak

Benim aklima gelenler bunlar oldu simdilik, sizin akliniza gelen bir sey varsa ekleyin lutfen.

Son düzenleme:
şampuana sarımsak katmak dökülmeleri epey azaltıyor.dax supergro uzatmada faydalı,dökülmeyi de önlüyo diyolar.dax bitince karanfil suyunu deniycem bakalım.

şampuana sarımsak katmak dökülmeleri epey azaltıyor.dax supergro uzatmada faydalı,dökülmeyi de önlüyo diyolar.dax bitince karanfil suyunu deniycem bakalım.

Dax kullansam mı kullanmasam mı emin olamadım canım kimi saçtan çok zor çıkıyor filan diyor faydasını görüyor musun bir de kaç ay uygulamak gerekiyor?

eğer dozunda yani az az kullanırsan saçtan çıkarmada sorun çıkmıyor.güzel tarafı etkisini kısa sürede göstermesi.kullanım sıklığı da sana bağlı,ister her gün,ister haftada bir kullanabilirsin.ben günaşırı kullanıyorum şu an ve hemen boyda farkediliyo. kutu bitene kadar kullanıcam bakalım.zaten bitene kadar da muhtemelen istediğim boya gelmiş olurum.dene bence,bitkisel bi ürün zaten :31:

eğer dozunda yani az az kullanırsan saçtan çıkarmada sorun çıkmıyor.güzel tarafı etkisini kısa sürede göstermesi.kullanım sıklığı da sana bağlı,ister her gün,ister haftada bir kullanabilirsin.ben günaşırı kullanıyorum şu an ve hemen boyda farkediliyo. kutu bitene kadar kullanıcam bakalım.zaten bitene kadar da muhtemelen istediğim boya gelmiş olurum.dene bence,bitkisel bi ürün zaten :31:

changing, benim sacimda brezilya fonu var onun sampuaniyla sacima surdugum yaglari bile zor arindiriyorum, o yuzden biraz tirsiyorum bunu kullanmaya.

Ben birkac kez bemix-badem yagi-sinameki kurunu yapmistim ama cok duzenli yapabildigim bir sey olmadi. sampuanin kokulu ve kopuren olmadigi icin sacimdan kokuyu arindiramiyordum. Ama yapan arkadaslarim memnun olduklarini soyluyorlardi yine de oyle 1 ayda 5 cm bir uzama degil de ayda 2 cm filan uzamis saclari.

changing, benim sacimda brezilya fonu var onun sampuaniyla sacima surdugum yaglari bile zor arindiriyorum, o yuzden biraz tirsiyorum bunu kullanmaya.

Ben birkac kez bemix-badem yagi-sinameki kurunu yapmistim ama cok duzenli yapabildigim bir sey olmadi. sampuanin kokulu ve kopuren olmadigi icin sacimdan kokuyu arindiramiyordum. Ama yapan arkadaslarim memnun olduklarini soyluyorlardi yine de oyle 1 ayda 5 cm bir uzama degil de ayda 2 cm filan uzamis saclari.

ya zaten ayda 5cm saç uzaması imkansız arkadaşlar.3haftadır sinameki kürü yapıyorum gayet normal hızında uzuyor.öyle çokta farketmiyorum deli gibi uzadığını.içerden takviye lazım vitamin mineral falan.normal bir saç teli günde 0.3 mm uzarmış.yani ayda 1cm e denk geliyor.hadi bu hızı 3kat artırdık diyelim o zamanda ayda maksimum 3cm uzar.ırsi durumlar vardır hızlı uzar belki.ama normalde budur.ayda 5cm falan mümkün değil.ayda 5cm olması için günde 1.6mm saç uzaması lazım oda imkansız .bakımlarımızı yapalım ama bilimsel gerçeklerden de fazla uzaklaşmamak lazım hanımlar.benim saçlarım da kısacık yandı bakım yapıyorum ama uzama hızı normal devam ediyor.

Merhaba Kizlar,
Burada denenen ve tavsiye edilen bir suru yontem olmus, ve hepsi sayfalar uzunlugunda. Kimin hangisinden verimli sonuc aldigini gormek icin bir ankete ne dersiniz?

1.Sinameki-Bemix- Badem Yagi
2.Sinameki- Hint Yagi
3. Turplu Su
4. Sicak Zeytinyagi
5. Entele
6. Yilan Yagi
7. Karanfil Suyu
8. Havuclu Su
9. Isirgan
10. Sarimsak

Benim aklima gelenler bunlar oldu simdilik, sizin akliniza gelen bir sey varsa ekleyin lutfen.
emel acarla en bastan programı var.estetisyen pervin dinçer var.kendi saçlarına sürekli yapıyormuş.uzaması için yaptım ve herkez farketti.sacımın uzadıgını....Nival sarımsaklı sampuan aldım kokusu alınmış cok güzel kokuyor.600 ml.içine bir buçuk kapak hint yagı.birbucuk kapak. çamterebenti yagı koydum.2 güne bi mutlaka yıkadım.sonuca inanamadım.deneyin derim.ampulleride denedim bi işe yaramadı.sinamekiyi denedim o hiç yaramadı.1 ay bile olmadı ya.bide su var aksam yatarken sacınızı nemli örün sıkıca yatın.

Back