Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
selam kızlar nasılsınız?

ben bu aralar müsaitim diye duş sonrası saçlarıma dipler hariç h.c. yağı sürüp örüp topuz yapıyorum bi dahaki duşa kadar öyle bekliyor 1-2 gün. saç kremi kullanmayı bıraktım bu sayede hem saçlarım daha kolay taranmaya başladı benim saçlarım çok uzun ama hacimsiz. diplerde kısa saçlarım var ama uzaması epey sürecek hacimlenene kadar böyle idare edeyim diyorum.

hintli kadınların videolarını izlemiştim hep böyle yağ sürüp örüyorlar. saçları da çok güzel bilirsiniz ki bakalım nası olacak bu şekilde 3-4 ay götürmeyi düşünüyorum umarım pırıl pırıl gür saçlara kavuşurum

dökülme icin tahlil yaptirdinizmi
haftanin bir gunude bemiks evigen bepanten badem yagi zeytinyagi ekleyerek bir bakim yapabilirsiniz dokulmeyede iyi gelir

dökülme icin tahlil yaptirdinizmi
haftanin bir gunude bemiks evigen bepanten badem yagi zeytinyagi ekleyerek bir bakim yapabilirsiniz dokulmeyede iyi gelir
Canim tesekkur ederim
Tahlil yaptirmadim tamamen varsayimsal olarak dokulmemi aileme yani. Genetigime ve strese bagliyorum ama haklisin elbett ilk isim tahlil olacak.
Ve en kisa zamanda ampulleri de edinecegim.

KilicBaligi canımm keratin düzleştirme olarak ne düşünüyorsun...
bazı yerlerde sağlığa zararlı kanseri bile tetiklediğini okudum
ben saçım dümdüz olsun istiyorum anca o şekilde kullanabilirim kısa saçı
uzamıyor saçlarım bildiğin uzamıyor çok mutsuzum

Isırgan otlu sabun uygun gelmedi. Sabun kostik soda içeriyor biliyorsun, bu kimyasal artık doğal yolla üretilmiyor ve günümüz şartlarında saç ve saçlı deri için uygun değil. Kullanmayın uzun vadede zararı oluyor. Diğer şampuana devam belki ivy yerine yine Otacı'nın sls içermeyen şampuanları kullanılabilir. Dax yerine direkt hindistan cevizi yağı da alabilirsin, yeni yıl yaklaşıyor muhtemelen gratis ve watsonslar kampanya yapacak o zaman alır denersin gerçekten çok hoşuna gidecek.

Hc fena bir yağ değil denemiştim ama uzatmaya faydası olmamıştı. Yine de yoğun güzel bir yağdı. Eğer maddi olarak seni zorlayacak duruma gelirse Barcelino gibi bir yağı da deneyebilirsin. İyidir, güzeldir.

Benim evde brezilya fönü, keratin tedavisi yapmanın incelikleri başlıklı konumu incele derim. 30 Ocak 2011 yılından beri aktifiz. Mutsuz olma, incele kafana yatarsa uygula canım.

Canim tesekkur ederim.
Otaci ivy sls mi iceriyor
Hangisini tercih edersin peki sen?
Saclarim kepekli ama kuru.
Sabunu severek ve inanarak kullaniyordum ama almam bir daha sanirim. Oysa dokulmeme iyi geldi gibi, sasirdim su an ben de hindistan cevizi yagi istiyorum ama boyali saclari sertlestirdigini okudum dogru mudur acaba?

Hatırladığım kadarıyla ivy de sls yok ama azıcık sert bir şampuan o, diğer serisi daha başarılı bu açıdan. İvy'i yağlı bakımlardan sonra arındırmak için ilk şampuanlamada kullanmanı tavsiye ederim.

Dökülmeye iyi gelir evet ama ya sonra? Kostik soda saç tellerini inceltmeye başlıyor sonra koparak dökülmelere sebep oluyor. Bizim için uygun seçenek değil sabun. Olur da bir gün bir köye yolun düşer, gerçek odun külü ile yapılan sabuna denk gelirsin bak o zaman al ve kullan derim işte. Diğerleri fabrikasyon. Yalnız hakiki sabunun fiyatları tane 30-40 lira civarıdır çünkü çok az üretilir ve çılgınlar gibi köpürmez, aklınızda olsun.

Hayır Hindistan Cevizi yağının sertleştirme gibi bir etkisi yok, eğer kullanılan yağ organikse tam tersi saçı pamuk gibi yapacaktır. Organik değil, aktardan alınmış formda bir yağ ise zaten gerçek hindistan cevizi yağı olmadığından ne gibi bir etki yaratacağı belirsiz.

Bilgilerin icin cok tesekkurler canim.
Ansiklopedi gibisin
Hindistan cevizi yagi organik alicam zaten canim arifoglu"nun.
Peki otacinin hangisini onerirsin acaba?
Hindistan cevizli ve vanilyali gordum birinde onu bulabilirsem alayim ozaman, meyveli serisinde. Saclarim kurudur genelde. Yoksa naturway sarimsakli sampuanini mi alsam bilemedim simdi
Ya da soyle diyeyim. Dokulmeyi emgelleyip yeni saclar cikaracak bildigin bir sampuan var mi? (Biraz utopik bi istek ama)
Fiyati ne ise alirim onemli degil inan

araya girmis gibi oldum ama arifoglu yerine lifeco oneririm hindistan cevizi yaginda bir cok marka denedim en iyisi lifeco

araya girmis gibi oldum ama arifoglu yerine lifeco oneririm hindistan cevizi yaginda bir cok marka denedim en iyisi lifeco
Gir canim gir:)
Evet okudum sizin konusmalarinizi
Lifeco en iyisi diyordunuz
Ama dedim arifoglu nun organik sertifikasi var ve baska bi marka da vardi adini hatirlayamadim simdi o biraz daha pahaliydi kavanozda biraz buyukce bi kavanozda , kati halde bi hindistan cevizi yagi idi su an calistigim yerde elimin altinda ya bunlar, gratisin falan kalabaligina girmeyim dedim de girecez mecbur napalim

gratiste daha pahalidir gerci aylardir ugradigim yokta nettende bakin bence trendyolda indirim vardi yanlis hatirlamiyorsam arifouglunu denemedim ama riske atmayin bence

sevdabuzer yahu benim o buyukce sisede pahali dedigim ama adini bilmedigim marka lifecoymus
Internetten aratinca gorselleri buldum
Eheheheu (cahilligime guluyorum)
Bundan var calistigim yerde, alicam mutlaka.

Deneyecegim canim tesekkurler.
Valla bunu kahveye, sutlu tatlilara bile koyuyorlar diye duyuyordum musterilerden.
O derece guvenilirmis
The Lifeco hindistancevizi yağı süperdir, sabah kahvesine katılırsa gün boyu tokluk sağlar beyni besler, cilde şahanedir, vs. vs. Saça arada bakım yaparım bununla, hele boyama öncesi mutlaka sürerim, 1 saat bekler öyle boyarım saçımı, boyanın verdiği zararlardan da koruyor. Tabii boyanın düzgün tutması için saçta kaldığı süreyi biraz daha uzun tutarım :)

Kızlar merhaba..
Topiğinizi şans eseri gördüm.
On sayfa kadar okudum ama net paketim bitmek üzere ve evimde WiFi Yok. İns haftasonu anneme gidince okuyacağım hepsini.

Saçlarım bir süredir çok mat, kuru ve hatta sert gibi. Dax ı daha önce duymuştum, şimdi denemek istiyorum. Bu lifeco markalı Hindistan cevizi yağını da almak istiyorum. Bunları siz nerden tedarik ettiniz? En uygun nereden alabilirim?

Bu akşam evdeki saç bakım yağlarından uygulayacağım. Çpk ihmal ettim saçlarımı Bir de bemiks e vitamini kapsülü kullanan var mı ?

Aaaa Ben by topigi Yeniii gordum. Hatta temmuz 2017 de bende eklenmisim. Oncelikle cok tesekkur ederim . Ayrica utandim da. Bende diyorum bizim Kizlar nerde. Merger herkes burdaymus . Hepinizi opuyorum kolay gelsin :)

Aaaa Ben by topigi Yeniii gordum. Hatta temmuz 2017 de bende eklenmisim. Oncelikle cok tesekkur ederim . Ayrica utandim da. Bende diyorum bizim Kizlar nerde. Merger herkes burdaymus . Hepinizi opuyorum kolay gelsin :)
Smile otomatik olmus. Yoksa uymuyor oraya biliyorum

saçlarım o kadar yavaş uzuyor ki. zar zor iki senede omuz hizama gelmişti ama hiç sağlıklı uzamadı, birkaç kere üstlerden hatırı sayılır kestim ama yine aynı. dayanamadım en sonunda kısacık kestik, şimdi tekrar başladım bakımlara bakalım ne kadar uzayacak. Allah'tan dökülme yok. takipteyim.

benim zaten çok uzun canım saçlarım. hatta bi seviyeden sonra da h. cevizi ile uzattım kırılmayarak. benim sadece çok hacimsiz ve ince telli saçlarım, o da sanırım beslenmeme aşırı dikkat etmiyorum sürekli kahve içiyorum hareketsizim vs her şey etkiliyor işte. hatta tekrar demir e başlayacağım sanırım azaldı yine bi ara saçlarım çok döküldü :/ içten dıştan baya uğraşmak gerekiyor bu saçlar için yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…