Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğüm :)

twwety

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
203
72
298
Balıkesir
İlk sinameki kürünü 31 ağustos ta yaptım.
4 eylül gecesi de muskat-karanfil-zeytinyağı-hindistancevizi yağı sürüp yattım gece,sabah yıkadım,saçım yumuşacık oldu.

Bu arada saçım boyalı, olmaz denmiş ama denemek istedim, Novocrin extra dora sprey aldım saç rengini açmak için,ama ayrıca papatya,ıhlamur,limon ve zeytinyağını kaynatıp onunla karıştırdım, saçıma sürüp güneşte kurutuyorum, rengi baya açıldı 2 seferde, turunculaşma var gerçi ama yaptıkça sararacak gibi geliyor, başarabilirsem boyayı keseceğim artık.
Her hafta sinameki sonrası fotoğraflayacağım, bakalım neler olacak :)

İlk sinameki küründen sonra saçımın ıslak ve kuru hali

BU DA PAPATYA SUYUNU 2.UYGULAMADAN SONRA

benim uuzn saçlarımı kuaför kısa kesti sırtımdam omuzlarıma çıkarttı sadece çok az kes demiştim ama baya kesmiş ve ben 2 haftadır alışamadım kısa saçlara ( pkolojim bozuldu hemen araştırmalara başladım yag karışımları yapmaya başladım aynaya baktıgımda üzülüyorum ( sinemekiyi çok okudum onada başlamayı düşünüyorum

Ben de kuaför maduruyum senin gibi.hem kısaldı hem röfleden yıprandı.dün gliss şampuanima 3diş sarımsak üçe dörde kesip koydum.bir kapak çam terebenti, bir kapak ısırgan otu yağı, bir bemiks, bir bepanten kırdım.daha kullanmadım. Nolcak çok merak ediyorum. Saçım dökülmüyor şu an ama bu karışım dökerse hemen bırakırım şampuan uygulamasını.

hepimizin sorunu aynı ah şu kuaförler, azıcık ucundan alıcam diyip toptan kesiyorlar. Ben bir de Fiytonun sarmaşıklı şampuanını aldım, uzatıyor dedi aktar, görücez bakalım, yarın sinameki günüm

Son düzenleme:

benim saçlarımda dökülme yok şuanda bende kullandıklarımı yazayım..

yag karışımı yaptırdım_ çörekotu yagı _yılan yagı_ hint yagı_ badem yagı_ argan yagı samırsak asidi_ e vitamini_ 2 ampul evigen_ 2 ampul bemix_2 ampul bepanten_ samırsaklı zeytin yagıda ekledim evde bu karışımı bir defa yaptım haftada bir yapacagım birde başka bikarışık yaglardan olan bakım yagım var hazır aldıgım çok övmüşlerdi onuda haftada bir yapıyorum birde şampuanımı trasan ısırgan otlusundan aldım bu yag karışımımdam onada ekledim birde 3 bemix 3bepanten 3 evigen birde 3 tanede c vitamini kırdım
kızlar saçlarımı dün boyattım kumrala bakalım ne kadar fayda edicek birde bugün sinameki aldım onu uygulayacagım :))
bunlara ragmen agır uzarsa yapacak başka birşey denemem artık :26: bu haftayı ilk haftam olarak kabul ediyorum
bu topiğe hep yazalım resimler ekleyelim kızlar arada ben düpten çekerim düplerden belli olacak artık

cumartesi 2.sinameki uygulamamı yaptım, henüz görünür bir uzama yok, çarşamba akşamı muskatlı bakımı yapıcam, cumartesi sinameki tekrar, azimle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…