- 30 Ocak 2019
- 59
- 14
-
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
Ay aynı sıkıntıyı yaşıyorum o kadar bakıma rağmen öyle aşırı bir uzama olmadı.
Sarımsaklı mi canım bu şampuan. Bide ne kadar uzattı saçını. Gerçi sampuanimdan çok memnunum ama ne görsem atlayasim geliyor bu saç olayında. Kafayı yememe az kaldıHer yıkadığımda yine karıncalanmalar devam ediyor gün içinde:) aşırı parlatıyor ve uçları nemli duruyor kuru değil. Kızlar kesinlikle alın ve deneyin otacı şampıanı.
Sarımsaklı mi canım bu şampuan. Bide ne kadar uzattı saçını. Gerçi sampuanimdan çok memnunum ama ne görsem atlayasim geliyor bu saç olayında. Kafayı yememe az kaldı
Şaka yapiosunnnDefne özü ve zeytinyağlı canım. Bugün tam 1 hafta oldu kullanalı. Haftada 1.5 cm uzattı benim saçımı
Haftada 1.5 cm mi?? Ciddi misinDefne özü ve zeytinyağlı canım. Bugün tam 1 hafta oldu kullanalı. Haftada 1.5 cm uzattı benim saçımı
Şaka yapiosunnnçok iyiymiş başka şeylerde yapio musun yoksa sadece şampuanla mi uzadı o kadar
Evet dediğim gibi kullanmaya başlayınca çok karıncalanma yapıyor saç diplerinizde kan akışını hızlandırıyor ve tamamen doğal sls paraben yok içindeHaftada 1.5 cm mi?? Ciddi misin
Nerde satılıyor canımKızlar bu gliserin gerçekten de ise yariyor . Duştan sonra gliserin kullandım saçlarım gerçekten de parladi. Bunu her duştan sonra sivi saç kremi gibi kullanmayi düşünüyorum cidden etkili bişeye benziyor.
Sac diplerine suruluyor mu? Sac kremi gibi demissin ya sac kremini sac dibine surmuyoruz ya ondan sordum. Bu arada Gizem özdilli nin bi tarifi var instagraminda olmasi lazim. Ona bakmani tavsiye ederim. Bir ara kullanmistim. Iyiydi.Kızlar bu gliserin gerçekten de ise yariyor . Duştan sonra gliserin kullandım saçlarım gerçekten de parladi. Bunu her duştan sonra sivi saç kremi gibi kullanmayi düşünüyorum cidden etkili bişeye benziyor.
Nerde satılıyor canım[/QUOTE
Aktaran aldım ben. Eczaneler de de satılıyormus sanırım
Saç diplerime sürmuyorum yağlı bı saç yapim var çünkü. Zaten gliserini fisfisli bı siseye koyup suyla seyrelttim ama genede diplere sürmuyorum. Boy ve uçlara. Dediğin tarife de bı bakiyim. Sende ise yaradı mı canimSac diplerine suruluyor mu? Sac kremi gibi demissin ya sac kremini sac dibine surmuyoruz ya ondan sordum. Bu arada Gizem özdilli nin bi tarifi var instagraminda olmasi lazim. Ona bakmani tavsiye ederim. Bir ara kullanmistim. Iyiydi.
Saç diplerime sürmuyorum yağlı bı saç yapim var çünkü. Zaten gliserini fisfisli bı siseye koyup suyla seyrelttim ama genede diplere sürmuyorum. Boy ve uçlara. Dediğin tarife de bı bakiyim. Sende ise yaradı mı canim
Gayet güzel uzamış. MaşallahKızlar ilk fotoğraf saçımı ilk kestirdiğim gunku fotoğraf eylülde kestirmistim. İkincisi bakımlara başladığım Kasım ayından sonra fotoğraf da bugün çektim .sizce uzama nasıl bana yavaş gibi geliyor. Çok moralim bozuluyor.
Teşekkür ederim canım. Terzi kendi sokugunu dikemez hesabı kendi saclarim bana uzamiyo gibi geliyor. Disardan bakan tarafsız gözler daha iyi görür diye resim koydumm. Teşekkür ederim yorumun icinGayet güzel uzamış. Maşallah