- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 32
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
Merhaba kızlar. Burayı saç uzatma günlüğü olarak kullanıcam. Yıllardır hep uzun kullandığım saçlarımı ombre hevesine kurban ettim. İlk iki ay çok güzel olsa da iki aydan sonra açıcı olan yerler mahvoldu. Saçlarım inanılmaz kuruyup matlasti. Çalıştığım için sürekli düzleştirici kullanıyorum onun da etkisiyle zaten yıpranmış olan uçlar kopmaya başladı. Mecburen açıcı olan yerleri yazin komple kestirdim. Belime yakın olan saçımi enseme kadar çıktı. Şu an omzunun bı iki parmak altında. Daha önce soğan kurunu kullandım. Saçıma gerçekten çok iyi geldi parlamaya başladı tekrar. 6 haftada 5 cm lik bı uzama elde ettim. Sogan kurune başka bakımlarda eklemek istedim. Kısaca yaptıklarımı yaziyim.
* Haftada bir gün soğan kürü bir gün dax supergro maskesi yapıyorum.
( Soğan kurunun içine ayriyeten bemiks, evin ve bepanten ampulleri ve birer çay kaşığı zeytinyağı, çam terebentin yağı, Hint yağı, tatlı badem yağı, Hindistan cevizi yağı ve macademia yağı ekliyorum.) Bu arada macademia yağı az bilinsede saç parlaklığı için etkili bir yağ.
* Birer gün arayla lavanta çağı içiyorum.
* Tahta tarak kullanıyorum.
* Gün içinde icebildigim kadar su içmeye çalışıyorum.
* Duşta son durulama suyuna sirke ekliyorum.
* Her gün bı kaç dakika saç diplerime masaj yapıyorum kan dolaşımını hızlandırmak için.
* Saçlarım için sulfatsiz şampuan ararken organix in keratinli şampuanı buldum ve çok memnun kaldım saçlarımı çok güzel toparladı ve parlattı gittikçe alacağım bir ürün. Banyodan sonra kreme bile ihtiyaç duymuyorum duştan çıkınca da hask in keratinli saç bakım yağını iki üç damlayi parmaklarımla saçlarıma yediriyorum. Zaten çok yoğun bir ürün iki damla bile yetiyor ve kokusu muhteşem şekerli sakizlar gibi kokuyo.
Bu şekilde saçlarım baya canlandı saçlarımı kestireli 5 ay oldu hemen hemen her gün düzleştirici kullanmama rağmen saç uçlarında hiç kırık yok. Bakım yapmadığım zamanlarda bu kadar zamanda saçlarım kopma derecesine geliyordu ama su an çok sağlıklı duruyorlar uçlarından aldırmaya bile gerek duymuyorum. Saçlarım su an 38 cm. Bakalım yaza kadar sutyen hizama gelmesini çok istiyorum.
* Haftada bir gün soğan kürü bir gün dax supergro maskesi yapıyorum.
( Soğan kurunun içine ayriyeten bemiks, evin ve bepanten ampulleri ve birer çay kaşığı zeytinyağı, çam terebentin yağı, Hint yağı, tatlı badem yağı, Hindistan cevizi yağı ve macademia yağı ekliyorum.) Bu arada macademia yağı az bilinsede saç parlaklığı için etkili bir yağ.
* Birer gün arayla lavanta çağı içiyorum.
* Tahta tarak kullanıyorum.
* Gün içinde icebildigim kadar su içmeye çalışıyorum.
* Duşta son durulama suyuna sirke ekliyorum.
* Her gün bı kaç dakika saç diplerime masaj yapıyorum kan dolaşımını hızlandırmak için.
* Saçlarım için sulfatsiz şampuan ararken organix in keratinli şampuanı buldum ve çok memnun kaldım saçlarımı çok güzel toparladı ve parlattı gittikçe alacağım bir ürün. Banyodan sonra kreme bile ihtiyaç duymuyorum duştan çıkınca da hask in keratinli saç bakım yağını iki üç damlayi parmaklarımla saçlarıma yediriyorum. Zaten çok yoğun bir ürün iki damla bile yetiyor ve kokusu muhteşem şekerli sakizlar gibi kokuyo.
Bu şekilde saçlarım baya canlandı saçlarımı kestireli 5 ay oldu hemen hemen her gün düzleştirici kullanmama rağmen saç uçlarında hiç kırık yok. Bakım yapmadığım zamanlarda bu kadar zamanda saçlarım kopma derecesine geliyordu ama su an çok sağlıklı duruyorlar uçlarından aldırmaya bile gerek duymuyorum. Saçlarım su an 38 cm. Bakalım yaza kadar sutyen hizama gelmesini çok istiyorum.