Selam yine ben geldim
Kızlar saçım yandı malesef, ben de aldım makası elime zaten uzun değildi saçlarım omzumdaydı, küt kestim saçlarımı sağlıklı uzasınlar bari diye. Denemediğim şey kalmadı, ısırgan otu şampuanının içine çam terebentin yağı karıştırıp 2 ay kullandım ; Sonuç zırt
Zeytinyağı, yumurta, balı karıştırıp haftada 2 defa saçlarıma sürüp 2 saat bekletip yıkadım; Sonuç zırt
Tatlı badem yağını diplere iyice yedirip beklettim; Sonuç eh işte biraz :44:
Aktardan bitkisel bi sıvı aldım içinde bit otu falan bişeyler var şişesini attım şimdi unuttum içindekileri de, aldığım adam ayda 5 cm uzicak diye yeminler etmişti resmen; sonuç zırt
Havuç kaynatıp sürdüüüm, sonra ne biliyim okuduğum elime geçen herşeyi sürdüm kafama hiç bişey saçımı uzatmadı!
Sinameki kürü deniliyo onu da denemedim açıkçası çok zahmetli diye üşengeçliğime denk geldi
Saçlarını okşa, sev, onlarla konuş falan diye bi yazı okudum o da tırt çıktı:44:
Şu an kafamda iğrenç bi şekilde kokan sarımsak var. Saf hakiki zeytinyağı, sarımsak ezmesi, hatta yararı olur diye biraz bephanten krem ve tatlı badem yağını karıştırıp diplere yedirircesine uyguladım bekliyorum.
Yani bu kadarı aklıma gelmemişti de kafama bildiğin sarımsak sürdüm ve kokuyorum şu anallahtan okul iş falan yok evdeyim de ailem çekiyo sadece kokuyu
İşe yararsa yazıcam ama aklınızda olan başka yöntemler varsa bana yazar mısınız burdan çok sevinirim. Yapmadığım şey kalmadı çünkü :2:
ya şu an seni çok iyi anlıyorum. ben saçlarımı her zaman çok iyi kesen kuaförüme kestirdim güya! sonuç dehşet-ül vahşetkısacık oldu saçlarım. kadını gösteren saçı gerçekten kınalı yapıncak misali geziniyorum ortalıkta. herkes bi akıl veriyor yok mu kesin ve hızlı uzatan bir yöntem nolur söyleyin :84:
Ne kadar süredir yapıyosun bunları..başladığın zamanla son hali arasındaki fark ne kadar..belki de beklentin çok yüksek olduğu için uzamamış gibi gelmiştir
1 buçuk yıldır deniyorum bunları, uzadı da 5 cm bile uzamadı öyle diyim sana, önde perçemlerim var perçemlerim çabucak uzuyo hemen 2-3 ayda ama arkadaki normal saç bir türlü uzamadı gitti yaa
Yaptığın uygulamalar zaten her saçta aynı etkiyi göstermeyen uygulamalar. Bende uzatmak için bir çok şey denedim gerçekten saçlarda küsüyor denemediğim hiçbirşey kalmadı şu an akışına bırakıyorum sende fazla takma bence olmuyorsa zorlamayacaksın Bu söylediklerimi ben mi yazdım bilmiyorum hala araştırmaktayım uzatma yöntemini Allah yardımcımız olsun
Diplerden uzayıp uçlarda kırılıyo olmasın sakın canım,düzleştirici maşa fön kullanıyo musun..1.5 yılda gerçekten az 5 cm
canım doğum kontrol hapını kesinlikle tavsiye ederim eğer duymadıysan ben sana nasıl kullanman gerektiğini anlatırım
Yaptığın uygulamalar zaten her saçta aynı etkiyi göstermeyen uygulamalar. Bende uzatmak için bir çok şey denedim gerçekten saçlarda küsüyor denemediğim hiçbirşey kalmadı şu an akışına bırakıyorum sende fazla takma bence olmuyorsa zorlamayacaksın Bu söylediklerimi ben mi yazdım bilmiyorum hala araştırmaktayım uzatma yöntemini Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?