petek dinçöze haftasonu sordular.
saclarınızın güzelliğini uzunluğunu bakımını neye borçlusunuz dıye.
teredduzsuz argan yağı dedi
Ben petek dinçözü senelerdir takma saç takarken kaynaklarla görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
petek dinçöze haftasonu sordular.
saclarınızın güzelliğini uzunluğunu bakımını neye borçlusunuz dıye.
teredduzsuz argan yağı dedi
Canım hemen alayım tarifini, kafama bi doğum kontrol hapı sürmediğim kalmıştı onu da deneyim
canım bak 700ml.bir şampuana ben doğal olması için dalin kullanıyorum 21tane yani bir paket doğum kontrol hapını ezip toz haline getir ve şampuanını koy iyice karıştır her banyonda normal şekilde saçlarını yıkıyorsun inan benim saçlarımda senelerdir senin gibiydi hiç uzamıyordu birde ben aktarım denemediğim şey kalmadı ama bununla 5ayda ensemde olan saçlarım şimdi neredeyse belime geldi ayrıca saçlarıda gürleştiriyor.
slm canım ben aranıza yeni katılıyorum ve bende saçlarımdan memnun değilim .. verdiğin tarifi bende yapmak istiyorum .... aktar olman ve yağlardAN VEYA başka şeylerden sonuç almaman beni şaşırttı.. eğer bu dediklerin gerçekten doğruysa yarın gidip eczaneden ilacı alacam.. fakat birden fazla doğum kontrol hapı var mümkünse ismini yazar mısın ...sana çoook duacı olurum
merhaba canım marka hiç farketmiyor herhangibir doğum kontrol hapı olabilir hatta eğer evliysen sağlık ocağından ücretsiz olarak teymin edebilirsin bitanem
merhabalar bu doğum kontrol haplarını dalinden başka bir şampuana karıştırsak. dalin benim saç derime iyi gelmiyor da :44:
merhaba canım marka hiç farketmiyor herhangibir doğum kontrol hapı olabilir hatta eğer evliysen sağlık ocağından ücretsiz olarak teymin edebilirsin bitanem
dogum kontrol hapımı. ben sacımı dalibnnle yıkıom zatende arada bıde bıoblas sac uzaatan formul dıe bı sampuanla. sımdı dogum kontrol hapı dedıgınız doktor bana polikistik over ıcın ılac yazmıstı ben onu ıcıom DIANE 35. O DOGUM KONTROL HAPIMI. ATIYIMMI ONU ICINE. BIDE BU DRAJE HAPLARDAN. NASIL TOZ HALINE GELCEKKİ. 21 TANE KUTUDA BU HAPSagol canim allah razi olsun :)) bugun gidip dalin sampuan aldim icinede saglik ocagindan aldigim bir paket yani 21 tane dogum kontrol hapi koydum.. ve saclari mi yikadim. insallah kisa surede uzun saclara sahip olurum.. bide bekarim canim
dogum kontrol hapımı. ben sacımı dalibnnle yıkıom zatende arada bıde bıoblas sac uzaatan formul dıe bı sampuanla. sımdı dogum kontrol hapı dedıgınız doktor bana polikistik over ıcın ılac yazmıstı ben onu ıcıom DIANE 35. O DOGUM KONTROL HAPIMI. ATIYIMMI ONU ICINE. BIDE BU DRAJE HAPLARDAN. NASIL TOZ HALINE GELCEKKİ. 21 TANE KUTUDA BU HAP
aaaanlad aaanlad aaaanlad . :)canım doğum kontrol hapını kesinlikle tavsiye ederim eğer duymadıysan ben sana nasıl kullanman gerektiğini anlatırım
aaaanlad aaanlad aaaanlad . :)
dogum kontrol hapımı. ben sacımı dalibnnle yıkıom zatende arada bıde bıoblas sac uzaatan formul dıe bı sampuanla. sımdı dogum kontrol hapı dedıgınız doktor bana polikistik over ıcın ılac yazmıstı ben onu ıcıom DIANE 35. O DOGUM KONTROL HAPIMI. ATIYIMMI ONU ICINE. BIDE BU DRAJE HAPLARDAN. NASIL TOZ HALINE GELCEKKİ. 21 TANE KUTUDA BU HAP