Selam yine ben geldim
Kızlar saçım yandı malesef, ben de aldım makası elime zaten uzun değildi saçlarım omzumdaydı, küt kestim saçlarımı sağlıklı uzasınlar bari diye. Denemediğim şey kalmadı, ısırgan otu şampuanının içine çam terebentin yağı karıştırıp 2 ay kullandım ; Sonuç zırt![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Zeytinyağı, yumurta, balı karıştırıp haftada 2 defa saçlarıma sürüp 2 saat bekletip yıkadım; Sonuç zırt![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Tatlı badem yağını diplere iyice yedirip beklettim; Sonuç eh işte biraz :44:
Aktardan bitkisel bi sıvı aldım içinde bit otu falan bişeyler var şişesini attım şimdi unuttum içindekileri de, aldığım adam ayda 5 cm uzicak diye yeminler etmişti resmen; sonuç zırt![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Havuç kaynatıp sürdüüüm, sonra ne biliyim okuduğum elime geçen herşeyi sürdüm kafama hiç bişey saçımı uzatmadı!![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sinameki kürü deniliyo onu da denemedim açıkçası çok zahmetli diye üşengeçliğime denk geldi![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Saçlarını okşa, sev, onlarla konuş falan diye bi yazı okudum o da tırt çıktı:44:
Şu an kafamda iğrenç bi şekilde kokan sarımsak var. Saf hakiki zeytinyağı, sarımsak ezmesi, hatta yararı olur diye biraz bephanten krem ve tatlı badem yağını karıştırıp diplere yedirircesine uyguladım bekliyorum.
Yani bu kadarı aklıma gelmemişti de kafama bildiğin sarımsak sürdüm ve kokuyorum şu an
allahtan okul iş falan yok evdeyim de ailem çekiyo sadece kokuyu ![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
İşe yararsa yazıcam ama aklınızda olan başka yöntemler varsa bana yazar mısınız burdan çok sevinirim. Yapmadığım şey kalmadı çünkü :2:
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Kızlar saçım yandı malesef, ben de aldım makası elime zaten uzun değildi saçlarım omzumdaydı, küt kestim saçlarımı sağlıklı uzasınlar bari diye. Denemediğim şey kalmadı, ısırgan otu şampuanının içine çam terebentin yağı karıştırıp 2 ay kullandım ; Sonuç zırt
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Zeytinyağı, yumurta, balı karıştırıp haftada 2 defa saçlarıma sürüp 2 saat bekletip yıkadım; Sonuç zırt
Tatlı badem yağını diplere iyice yedirip beklettim; Sonuç eh işte biraz :44:
Aktardan bitkisel bi sıvı aldım içinde bit otu falan bişeyler var şişesini attım şimdi unuttum içindekileri de, aldığım adam ayda 5 cm uzicak diye yeminler etmişti resmen; sonuç zırt
Havuç kaynatıp sürdüüüm, sonra ne biliyim okuduğum elime geçen herşeyi sürdüm kafama hiç bişey saçımı uzatmadı!
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sinameki kürü deniliyo onu da denemedim açıkçası çok zahmetli diye üşengeçliğime denk geldi
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Saçlarını okşa, sev, onlarla konuş falan diye bi yazı okudum o da tırt çıktı:44:
Şu an kafamda iğrenç bi şekilde kokan sarımsak var. Saf hakiki zeytinyağı, sarımsak ezmesi, hatta yararı olur diye biraz bephanten krem ve tatlı badem yağını karıştırıp diplere yedirircesine uyguladım bekliyorum.
Yani bu kadarı aklıma gelmemişti de kafama bildiğin sarımsak sürdüm ve kokuyorum şu an
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
İşe yararsa yazıcam ama aklınızda olan başka yöntemler varsa bana yazar mısınız burdan çok sevinirim. Yapmadığım şey kalmadı çünkü :2: