- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi mydreams93
ben de kaynak kullandım ama bakıma devam etmeme engel olmadı. kaynaklar varken bakımlarla bir sürü yeni saççım çıktı. keşke devam etseymişsiniz.
ne kadar kullandınız kaynakları. beni de zorladı baya. 2 kere taktım. şimdi kestirdim, bi toparlansın saçlar iyice diye. sene sonuna doğru gene takıcam.Evet keşke etseydim kaynağa da sürekli devam edemedim çok masraflı oldu bütçem yetişmedi açıkçası şimdi nasıl toparlıyacağım hiç bilmiyorum
Su saçlara faydalı değil, haftada 2 kereden fazla yıkamayın.
Hindistan cevizinin saçları onardığı kanıtlanmış, denk gelirsem yazıyı atarım.
Ben de h. cevizi kullanıyorum. Kolay gelsin bize.
Bir de ıslakken taramayın saçlarınızı.
ne kadar kullandınız kaynakları. beni de zorladı baya. 2 kere taktım. şimdi kestirdim, bi toparlansın saçlar iyice diye. sene sonuna doğru gene takıcam.
Valla benim de 5 sene kadar önce yaptırdığım açtırma izleri var, saçımı geçtim, saç derimi etkilemiş resmen. Kalitesi düştü saçımın ama neyse ki çok kaliteliydi, başkası olsa saç kaybederdi.Hemde ne kolay gelsin... Düzleştirdiğimde bile kalıp gibi kalıyor saç çok moralim bozuluyor sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi ....
Valla benim de 5 sene kadar önce yaptırdığım açtırma izleri var, saçımı geçtim, saç derimi etkilemiş resmen. Kalitesi düştü saçımın ama neyse ki çok kaliteliydi, başkası olsa saç kaybederdi.
Dünya para verdim onlarca markaya, acik kurtarma kürü, Davinesler, CHI mist... say say bitmez şimdi.
Hiçbiri bir h. cevizi etmez.
yanlış takmışlar kaynakları. kaynaklar saçların çıkış yönüne göre takılır ki çıkarırken saçı yolmasın. kaynağı çıkarmak için kesmekten başka yöntemi olmayan kuaför kötüdür arkadaşlar, kesin bilgi yayalım.İki kere taktırdım fakat takarken kaynakları hep kırptılar saçlarımı çıkardığımda tekrar kestirmek zorunda kaldım resmen kaynak taktırmadan önceki boyuna döndüm sürekli hatta daha kısasına. Düz küt kesimdi saçlarım belli olur diye gelişigüzel kırpa kırpa kestiler
Bulunduğum yer sıcak, sıvı kıvamda oluyor hep. Bol miktarda koyuyorum kaseye, boya yapar gibi uçtan boya yediriyorum, her bir tutama masaj yapıyorum. Hepsi bitince saç derimi de ovalıyorum. Şöyle bir ürün aldım ama görseldeki şekliyle kullanamıyorum çünkü makine ucunun gireceği yer dar, girmiyor. Bunu takıp dıştan fön tutuyorum, sonra da dayanabildiğim kadar dayanıyorum, en az 3 saat.Nasıl sürüyorsunuz hindistan cevizini yanlış mı uyguluyorum acaba
yanlış takmışlar kaynakları. kaynaklar saçların çıkış yönüne göre takılır ki çıkarırken saçı yolmasın. kaynağı çıkarmak için kesmekten başka yöntemi olmayan kuaför kötüdür arkadaşlar, kesin bilgi yayalım.
elbette saç bir miktar zarar görüyor. bu da çok doğal. ama o kaynağı çıkarmak için bir ilaç var, onu sıktığı zaman kolaylıklar çıkar. eğer süresinden çok uzun kullanılırsa kaynak, uzayan saçlardan dolayı karışmalar olabilir. bu da normaldir. benim kuaförüm bu tip karışan saçlarımı ince tarakla tek tek açtı. üşenmeden.
ilk tavsiyem bir daha o kuaföre gitmeyin.
bir de kemik iliği + hindistancevizi yağı karışımı çok iyidir.
Bulunduğum yer sıcak, sıvı kıvamda oluyor hep. Bol miktarda koyuyorum kaseye, boya yapar gibi uçtan boya yediriyorum, her bir tutama masaj yapıyorum. Hepsi bitince saç derimi de ovalıyorum. Şöyle bir ürün aldım ama görseldeki şekliyle kullanamıyorum çünkü makine ucunun gireceği yer dar, girmiyor. Bunu takıp dıştan fön tutuyorum, sonra da dayanabildiğim kadar dayanıyorum, en az 3 saat.
Eki Görüntüle 2303540
1 parmak kimse yeter, ilahiAaaa ben gene bir parmak kadar alıp saçımın hepsine yedirmeye çalışıyorum öyle yapıyım artıkk bu ürünün adı ne ilk kez gördüm temin ediyim yeterki toparlansın
kaynak taktırmadan önce saç kesimini ilk kez duydum. aksine uzun olsun daha iyi kapanır derler.Yok yanlış anladınız kaynağı takmadan önce kesti kaynak doğal dursun aralara karışsın saçlarım diye
1 parmak kimse yeter, ilahi330 ml bana 4 kere anca yetiyor.
Saç kurutma bonesi diye geçiyor adı.
kaynak taktırmadan önce saç kesimini ilk kez duydum. aksine uzun olsun daha iyi kapanır derler.