Saç uzatma 6 aylık serüven fotoğraflı

teddym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
2
0
26
Kızlar selam burada yeniyim günlük tutar gibi yazmayı düşünüyorum. Sorularınız olursa cevaplayabilirim:) Müsait oldukça fotoğraf yükleyeceğim. Saçımı en son 15 ekim de boyadım. Bugün ise 23 kasım 1 ay 8gün olmuş ve saçım 2cm uzadı. Hiçbir bakım yapmadım. Bugünden itibaren biberiye suyunun içine 6,7 adet karanfil, çamterebentin yağı ve biberiye yağı (bikaç damla) atıp sprey şişesine doldurdum. Her gün bir kez sıkmayı düşünüyorum. Bakalım 1 ay sonunda 2cmden fazla uzayacak mı bakıcaz. Bu arada saçım yavaş uzar. 6 ay hiç boyamayacağım haliyle ne kadar uzadığını net anlarız :) mezura ile ölçerek fotoğraf atıcam çok heyecanlıyım hedefim 6 ayda 15 cm kadar uzatmak ve biliyorsunuz ki normalde 1 ayda 1cm falan uzuyor. İlk ölçülü fotoğrafımı buraya yüklüyorum. Vaktim oldukla yazıcammm bi yerden başlamak lazım :)

Eklentiler

• IMG_2295.jpeg
    186,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu arada dp marka tuzsuz şampuanımın içine bepanthen ve bemiks ampul kırdım onunla yıkayacağım. 15 günde bir ölçülü fotoğraf atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…