Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatan Tarif...

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Merhaba kızlar,
Annem tv'de İbrahim Saraçoğlu'nun saç uzatmak için verdiği tarifi dinlemiş, fakat tam olarak emin değil. Kullanan veya duyan var mı diye size sormak istedim...
Tarif şu: yarım çay bardağı yoğurt, 2 tatlı kaşığı badem yağı, 2 tatlı kaşığı kayısı yağı.
Tüm malzemeler karıştırılıp saça sürülüyor ve 5- 10 dakika kadar bekletiliyor. Daha sonra saç yıkanıyormuş.
Yorumlarınızı bekliyorum...a.s.

canım yoğurt olan saç maske duymamıştım ilginç geldi denesem mi acaba -tatlicadiarzu-

canım yoğurt olan saç maske duymamıştım ilginç geldi denesem mi acaba -tatlicadiarzu-

Valla canımcım benim de tuhafıma gitti, ondan size danışmadan yapmayayım dedimşutarafagitti
İbrahim Saraçoğlu'nuntarifleri oldukça iddialı, denemeyi düşünüyorum.
Umarım bir deneyen çıkar da öğreniriz canım.a.s.

Dün denedim bu tarifi harika oldu saçlarım mis gibi kokusu da cabasıhihoyyyt
Bir süre devam edeceğim kızlar siz de denemekten çekinmeyin...:içelim:

kayısı yağımı kayısı çekirdeği yağımı acaba. bunlar karıştırılıyorda.
malzemede karışık değilmiş denenebilir yani. benim gibi tembellerede uygunmuş:)

kayısı yağımı kayısı çekirdeği yağımı acaba. bunlar karıştırılıyorda.
malzemede karışık değilmiş denenebilir yani. benim gibi tembellerede uygunmuş:)

Kayısı yağı canımkaydirigubbakcemile
Aynen ben de çok üşenirim hele de böyle yağlı tarifler hiç bana göre değil.
Ama bunun hem malzemesi az hem de saçta fazla bekletilmiyor.
Ben 15- 20 dakika kadar beklettim kaydirigubbakcemile5

bencede 15-20 dakika iyi bir süre. yoğurt enterasan ama en nihayetinde doğal bişey. turplu su yapmaya üşendiğim zamanlar yapabilirim. çünkü onu iki saat kafamda tutmak çok zor geliyo bana ama yinede dayanıyorum.zamanım olmadığında bakımdan ödün vermemek adına deneyeceğim. umarım güzel sonuçlar alırız.

Oldukça pratik bir saç maskesi tam da biz üşengeçlere göre...
Sonuçlarını bekliyorum canım.yerimseniben
Ben haftada en az 2 kere yapmayı düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5

benim saçlarım saten uzun ama daha uzun olmasını istiyorum bide parlak olmalarını is ama malesef daha ona bi çözüm bulamadım bunuda denemek istiyorum inş saçlarım parlak olurr paylaşım için saol a.s.

benim saçlarım saten uzun ama daha uzun olmasını istiyorum bide parlak olmalarını is ama malesef daha ona bi çözüm bulamadım bunuda denemek istiyorum inş saçlarım parlak olurr paylaşım için saol a.s.

Parlaklık için elma sirkesinin üzerine tanımamşakkıdı
Son durulama suyunun içine yarım çay bardağı kat ve saçına döküp friksiyon yap.
Sonra benim saçlarım gibi ışıl ışıl olursun...

saol cnm ama saçımı düzleştirirken koku geldi parfüm sıktım saçıma hal oldu sengözlerimebaksanab en azından kimse sirke kokuyosun demedi parlaklık konusunda malesef etkili olmadı galia saçımdaki boya akana kadarda parlama olmucak eylülde saçımı kızıla boyadım lanet boyadan saçımı bi türlü arındıramadım tekrar boyamakta istemiyorum

kızılın ustune fınfık kabugu yap,ten rengını bılmıorum ama ben bugday beyaz arası bıseyım ve saclarım kıpkırmızı ıdı uustune fındık kabugu yaptım harıka oldu ve aktıkca da herkes cok begenıoooooo delikafaduldenhihoyyyt

aslında bu saç renginede modelinede asla hayır demem ama benim saçımdan bu renge geçmek çok zorr ... pff​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…