• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatan Tarif...

kuafördemi boyattın o rengi nasıl elde ettinkaydirigubbakcemile2

yok canım kuafrde sac boyatmaya fecı karsıyım yakıolar ya sacı..önce kızıldı normal voıla ıle boyamıstım o kızıl aktı bakır oldu onun ustune fındık kabugu yaptım cok hos böle bı renk cıktı.sımdı o da aktı ve kendı saclarım dıpten cıktı tabe krman corman renkler var ama herkes cok gusel oldgunu söluo :p

Merhaba kızlar,
Annem tv'de İbrahim Saraçoğlu'nun saç uzatmak için verdiği tarifi dinlemiş, fakat tam olarak emin değil. Kullanan veya duyan var mı diye size sormak istedim...
Tarif şu: yarım çay bardağı yoğurt, 2 tatlı kaşığı badem yağı, 2 tatlı kaşığı kayısı yağı.
Tüm malzemeler karıştırılıp saça sürülüyor ve 5- 10 dakika kadar bekletiliyor. Daha sonra saç yıkanıyormuş.
Yorumlarınızı bekliyorum...a.s.

TatLım kayısı yağını neRden buLabiLirim söyLersen çok sevinirim :1hug:

ben pek inanmıyorum ibrahim saraçoğlu faln fln entele otunu kullanıyorum ben uzadı gibi bence enteleyi dene :):):):)

bence saçı karışımlarla uzayanların resimlerini koyduğu bir başlık var burada
orda kıvırcık saçlı bi arkadaş resim koyuo tarihlerle de belirtio ne kdr sürede ne kdr uzadığını
bi bakın derim ben çok şaşırdım
turplu su deniorum
simdi şampuanıma sarımsak katmayı deneyeceğim
kafama ne süreceğimi şaştım valla
olmadı bunu da denerim
paylaşım için çok teşekkürler ;)

Ayy kızlar o kadar çok yöntem var ki uygulkanan, ben bir türlü seçim yapamıyorum ki.. senağlama

benim saçlarım saten uzun ama daha uzun olmasını istiyorum bide parlak olmalarını is ama malesef daha ona bi çözüm bulamadım bunuda denemek istiyorum inş saçlarım parlak olurr paylaşım için saol a.s.

yeni katıldığım için şimdi cevap veriyorum saçın parlak olması için tatlı elma yağını haftada 2-3 kez 2şer saat saçında tut sonra yıka:)

Merhaba kızlar,
Annem tv'de İbrahim Saraçoğlu'nun saç uzatmak için verdiği tarifi dinlemiş, fakat tam olarak emin değil. Kullanan veya duyan var mı diye size sormak istedim...
Tarif şu: yarım çay bardağı yoğurt, 2 tatlı kaşığı badem yağı, 2 tatlı kaşığı kayısı yağı.
Tüm malzemeler karıştırılıp saça sürülüyor ve 5- 10 dakika kadar bekletiliyor. Daha sonra saç yıkanıyormuş.
Yorumlarınızı bekliyorum...a.s.

canım ben bu kürü yaptım babaanenler eskiden hep bu kürleri yaparlarmış yoğurt yumurta zeytinyağ ve bi tutam tuz bende kayısı yağı ilave ediyorum ve saçlar mükemmel bana göre hem yumuşacık yapıyor hem sağlıklı biraz kokuyor :31:

Back
X