Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuafördemi boyattın o rengi nasıl elde ettinkaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar,
Annem tv'de İbrahim Saraçoğlu'nun saç uzatmak için verdiği tarifi dinlemiş, fakat tam olarak emin değil. Kullanan veya duyan var mı diye size sormak istedim...
Tarif şu: yarım çay bardağı yoğurt, 2 tatlı kaşığı badem yağı, 2 tatlı kaşığı kayısı yağı.
Tüm malzemeler karıştırılıp saça sürülüyor ve 5- 10 dakika kadar bekletiliyor. Daha sonra saç yıkanıyormuş.
Yorumlarınızı bekliyorum...a.s.
TatLım kayısı yağını neRden buLabiLirim söyLersen çok sevinirim :1hug:
Canım aktarlarda hatta marketlerde bile var.![]()
peki illede elma sirkesi olmasi gerekiyor mu yoksa sade sirke de olabilirmi ?
benim saçlarım saten uzun ama daha uzun olmasını istiyorum bide parlak olmalarını is ama malesef daha ona bi çözüm bulamadım bunuda denemek istiyorum inş saçlarım parlak olurr paylaşım için saol a.s.
Merhaba kızlar,
Annem tv'de İbrahim Saraçoğlu'nun saç uzatmak için verdiği tarifi dinlemiş, fakat tam olarak emin değil. Kullanan veya duyan var mı diye size sormak istedim...
Tarif şu: yarım çay bardağı yoğurt, 2 tatlı kaşığı badem yağı, 2 tatlı kaşığı kayısı yağı.
Tüm malzemeler karıştırılıp saça sürülüyor ve 5- 10 dakika kadar bekletiliyor. Daha sonra saç yıkanıyormuş.
Yorumlarınızı bekliyorum...a.s.