Saç Uzatma Yöntemleri Saç uçlarını nemlendirmek için..

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar.Malumunuz saçla kafayı bozmuş biri olarak herşeyi deniyorum Kontes arkadaşımızın formülünü kullanıyorum saç uçlarını nemlendirmek için ve gayet de işe yarıyor.Yarım çay bardağı suyun içine bi kapak gliserin yağı biraz da bebe yağı koydum.Bu karışımı fısfıslı bi şişeye koydum ve sabah akşam uçlarına fıslatıyorum.3 gün oldu yapmaya başlayalı ama uçlardaki kuruluk gitti desem yeridir.Kontes arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.Bunun için ayrı bi başlık açtım çünkü kendi başlığında detay olarak kalmış ve böylesine güzel bi formül detay olarak kalmamalı diye düşündüm :)

bir şey sormak istiyorum canım,
kontesin konusunda benim de dikkatimi çekmişti bu gliserin,
bunu sabah akşam uyguladığını yazmışsın, peki yağlılık hissi ve ağırlık oluyor mu saçlarında?
bir de gliserin tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum uzun vadede zararı olur mu acaba saçlara?

Hayır canım kesinlikle yağlılık hissi ve ağırlık yapmıyor.Aksine saçların şekil almasını kolaylaştırıyor.Şöyle diyim..Liseye kadar saçlarımın uçları lüle lüleydi,ama liseden sonra devamlı düzleştirici yaptığım için saçımın yapısı bozuldu ve dalgalı bile olamayacak kadar garip bi şekle girdi.Ama 3 gündür bunu kullanıyorum.Kuruduktan sonra saçlarımın uçları lisedeki gibi lüle lüle olmaya başladı :) Ben bi zararını görmedim açıkçası.Ayrıca gliserin el kremlerinde bulunur ve nemi hapsetme özelliği vardır.Dene ve farkı gör canım :)

ben de özel bir saç serumu kullanıyorum, saçlarım çok kolay taranıyor ve şekillendirici etkisi var ama fiyatı biraz tuzlu ayrıca bitmek üzere,
en kısa zamanda bu gliserinli formülü deneyeceğim canım teşekkür ederim

İnşallah sen de faydasını görürsün canım.Kontes'e tekrar teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…