Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarimi ne renge boyatmalıyım?

ahahha şanslıymışsınız ya benım arkadaşlarım cok güzel renk renk yapıyolar pembeler sarılar yeşiller maviler o kadar tatlı ve seker duruyoki cidden ben istiyorum ama bu kuaförlere hic güven olmaz napsammkii

Petrol yeşili harika duruyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçici saç boyaları (sprey veya saç tebeşiri diye geçiyor) var. Böyle uçlarını rengarenk yapanlar onları kullanıyor genelde. Pembeleşinceye, kırmızılardan, modları,Vs. Onlarla yapsan daha iyi olmaz mı ilk etapta. Hem sıkıldıkça değiştirirsin, hem de yıkayınca çıkıyor, beğenmezsen pişman olmazsın. Niye illa kalıcı boya. Madem rengarenk hevesleniyorsun, önce bunları bir dene bence

haklısınız ama sac tebesirleride sacı yıpratıyomuş

sac tebesirleride sacı yıpratıyomuş
boya kadar yıprattığını sanmıyorum.hem istediğin renge boyarsın, beğenmezsen yıkarsın, değişik değişik kullanırsın işte ne güzel.sıkıldıkça değişik renge boyarsın.ben de bazen bazı şeylere heves ediyorum ama sonra pişman oluyorum.ya da o heves ettiğim şeyi ilk başta çok istesem de vazgeçiyorum sonra hevesim kaçıyor.sende de öyle olursa pişman olursun sonradan.ille de boyayacaksan bari çok değişik renklere boyama bence.

Bende senin yasinda hevese kapilip uclarini kizila boyadim cok guzel olmustu ama sana tavsiyem canim kuaforde boyatma migrosta satilan o hazir boyalardan al kendin boya

Ben de 17 yaşındayım boyatayım saçımı diyorum ama cesaret edemiyorum,malum sınavlara hazırlanıyorum,her ay kuaförle de uğraşamayacağım.
Bizim dershanede bir kız var,saçları koyu kahve,uçları kumrala boyatmış,çok güzel duruyordu valla.(Normalde hiç beğenmem )
Sen de böyle uçları bal köpüğü rengine boyatabilirsin,veya açık kumral veya papatya sarısı(çok tatlı bir renk).
Bence saçların kumralsa kızıl boyatma,bir arkadaş yapmış hiç beğenmedim.O kızıl garip bir renk olmuş böyle,bulaşık suyu gibi.
Sevgiler canım.

bende lisedeyken bir hevesle saç uçlarını boyatanlardanım :)

çilek tonlarında bir kırmızıydı uçları.. zamanla akacağını biliyordum, bildiğim için de bu rengi tercih etmiştim..
çünkü zamanla aktıkça soğan kabuğu halini aldı, biraz daha açıldıkça turuncu, sarı derken..
her rengi görmüş gibi oldum saç uçlarımda :)
en güzeli de soğan kabuğu aşamasıydı..

ufak bir hevesti işte..

size de tamamen zevkse tavsiye ederim.. kırmızı zamanla soluyor ve açıla açıla her renge dönüşüyor..
bir sarıdan daha eğlenceli bana göre :)

tabi saçınızın kök rengine de bağlı bir durum.. uçlar açıldıkça kök rengiyle kötü hal alır mı bilmem.
bende sıkıntı yaratmamıştı..

Bende senin yasinda hevese kapilip uclarini kizila boyadim cok guzel olmustu ama sana tavsiyem canim kuaforde boyatma migrosta satilan o hazir boyalardan al kendin boyaEki Görüntüle 1171416

Kendim boyamı alıp kuaförde boyatsam birde hangi boyayi alsam böyle akmasini istemiyorum (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla yaşıtız ama ben hiç öyle renkli renkli saç ucu istemezdim şuan , ama bende ombre, balyaj vs istiyorum, sonuçta genç kızız hem, saçın da kumralmış, balyaj vs daha iyi gider bence :) ama tabi ki sen bilirsin :) bide öyle kalıcı boya falan boyatma kırmızı pembe fln yapcaksan, spreyler var sıkıyosun, yıkayınca gidiyo, gratislerde falan var, bende de var onlardan, istediğin gibi, istediğin kadar sıkıyosun güzel güzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende 17 yasındayım sana erken dıyorlar ama seni cok iyi anlıyorum artık genç kız olduk bıraz farklılık istiyoruz ben 3 kere tamamen boyadım ve tecrubem var.saçlarının ucunu sarı yapsan ınan pişman olmazsın sakın kırmızı gıbı bı hata yapma.kumral saça kırmızı çok kötü durur.senin yerinde olsaydım tamamını kumral karamel yapardım.ama tabi senin tercihin bende uclarıyla baslamıstım :)) dogal yollarıda denemıstım pek bı farklılık gostermedi

şaçların kumralsa onun 1 yada 2 açık tonu bi boyayla boyayabilirsin uçlarını güzel olur ve palette önerebilirim çok iyi tutuyo kalite bi boya gerçekten. onunla boyadıktan sonra papatya suyuyla açabilirsin sadece papatya suyuyla açmak zor ve çok hoş olmaz çünkü. ben aynen bunları yaptım çokta beğenirler saç rengimii sanada tavsiye ediyoruum

Burdaki hanımların da son modası bilgiçlik taslamak oldu
Kız saçımı boyayayım mı? diye sormuyor ki o zaten kararını vermiş, renk sıkıntısı var kafasında onu halletmek için yazmış.... Ne olur yani annem gibi hemen akıl vermeseniz de önce bir dinleseniz....
Umarım kızlarınız da o yaşlara gelince böyle bir istekle karşınıza gelmez, çünkü devir daim ediyor, sizin çocuklarınız da belki daha erken bir yaşta özenecek ve isteyecek saçını boyatmayı....
O zaman da aynı katı tepkiyle yaklaşırsanız, çocuğunuzu hepten kaybedebilirisiniz Bu da benden size bir bilgiçlik.... Atıp tutmak kolay.....
Hepiniz çullanmışsınız kızcağınızın üstüne, yazıktır...
Her neyse...
Güzelim, sarının alt tonları kumral saçlara mükemmel duruyor, tabii kuaförünü iyi seçmek gerek, güvendiğin işin ehli bir kuaförün varsa saçının bir kaç renk açığını uygulattır, çok modern ve klas duruyor canım, sevgiler

Saç ucu boyatmanın kime ne zararı olabilir,bunu yaşla ne alakası var .
Pişman olursa uçlarını kestirir olur biter bu kadar büyütecek ne var acaba?
Kumral saçlarda vişne çürüğü benim çok hoşuma gidiyor tabii kuaförünün rengi tutturabilmesi çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…