• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarimi ne renge boyatmalıyım?

16 yaş kafanın dışıyla ugrasmayip içinin doldurulması gereken bir yaş.
Saç boyası için cok cok cok erken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şuan boyatmadığın için üzüleceksin! ama bayatırsanda ilerde sıkılıp boyattığın için üzüleceksin! hem çok kaliteli çıtçıtlar var hem pratik hem sıkılınca çıkartırsın. ailen senin iyiliğin için istemiyor.

yok kusura bakmayın ama ben boyatıcam :D sızden ıstedıgım sadece hangı renge boyatmam.. çıt çıt cok cocukca

16 yaş kafanın dışıyla ugrasmayip içinin doldurulması gereken bir yaş.
Saç boyası için cok cok cok erken

ya kusura bakmayın ama ailem izin verdiği sürece erken demeniz cok saçma. ben sadece buraya hangı renge boyatmam konusunda fikir istedim

kardeşim olsan ne gerek var bu yaşta boyatmana derdim, dua et ki kardeşim değilsin:1:

saç açıcı spreyler var, papatya suyu yazıyor ama içinde kimyasalda var tabi. kardeşim tüm saçına yaptı ben çok beğendim çok doğal duruyor. onun saçı da koyu kumral gibi bi renk.
kızılda çok kaliteli boyalar var, zamanında arkadaşım yaptırdı, gerçekten akma sorunu yoktu. ama o zamanlar 250 gibi bi fiyat vermişlerdi. :27: yani baya masraflı, her kuaförde kullanmaz zaten.
veya illa boyatayım diyosan, ombre yaptır, birkaç ton açığı olsun saçının. doğal duracaktir.

Şimdiden boyamaya başlarsan 10-15 yıl sonra mısır püskülü ararsın…
Ne gerek var. Boyalı saç insanı daha büyük gösterir. Olduğun yaşta kalmaya bak.
Yaşlandıkça gençleşmek isteyeceksin.

kardeşim olsan ne gerek var bu yaşta boyatmana derdim, dua et ki kardeşim değilsin:1:

saç açıcı spreyler var, papatya suyu yazıyor ama içinde kimyasalda var tabi. kardeşim tüm saçına yaptı ben çok beğendim çok doğal duruyor. onun saçı da koyu kumral gibi bi renk.
kızılda çok kaliteli boyalar var, zamanında arkadaşım yaptırdı, gerçekten akma sorunu yoktu. ama o zamanlar 250 gibi bi fiyat vermişlerdi. :27: yani baya masraflı, her kuaförde kullanmaz zaten.
veya illa boyatayım diyosan, ombre yaptır, birkaç ton açığı olsun saçının. doğal duracaktir.

öncellikle en iyi yorumu sız yaptığınız ıcın gerçekten cok teşekkür ederiiim:))) bırde ombre demışsınız ama ben saç uçlarımı renklı istiyorum mavi mor gibi internette cok güzel renkler var napıcagım konusunda hala fikrim yok :30:

öncellikle en iyi yorumu sız yaptığınız ıcın gerçekten cok teşekkür ederiiim:))) bırde ombre demışsınız ama ben saç uçlarımı renklı istiyorum mavi mor gibi internette cok güzel renkler var napıcagım konusunda hala fikrim yok :30:

O renkler cok kolay elde edilmiyor bildiğim kadarıyla.Arkadaşım yeşil renk için önce rengini açtırdı sonra boyadı.1 senedir ombre saçlıyım sıkıldım açıkçası kestireceğim sanırım.O yüzden iyi düşün.

$kmrlll.webp
O renkler cok kolay elde edilmiyor bildiğim kadarıyla.Arkadaşım yeşil renk için önce rengini açtırdı sonra boyadı.1 senedir ombre saçlıyım sıkıldım açıkçası kestireceğim sanırım.O yüzden iyi düşün.

sarı yapsam nasıl olur

Sarının tatlı tonları var canım boyatabilirsin.
Ama yaşın gerçekten küçük ben 21 yaşında boyatmıştım güzelim gür parlak saçlarım mahvoldu şimdi boya yok ama eski haline döndüremiyorum :14:

ya kusura bakmayın ama ailem izin verdiği sürece erken demeniz cok saçma. ben sadece buraya hangı renge boyatmam konusunda fikir istedim

Aile izin vermemiş ki
Zorunda kalmış sadece
Bunun ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksiniz ama büyüyünce

ya cok heveslendim ama ailemi o kadar ikna ettim boyatmazsam üzülürüm :50:

Ben saçımı tam lise ikideyken boyatmıştım. Önce bi iki ton açık güzel bi kahveydi sonra gölge sonra siyah lise iki bittiği zaman saçım sarı röfleliydi:52: yani bi kere başladın mı o uçlarda kalmıyo yaptıkça yapıyosun :))))) güzel bi kuaföre git krpe balyaj isyiyorum de en doğal o duruyo. Tatlı bi sarı yapsınlar zaten yazda geldi güneşten açılmış gibi olur hemde doğal durur.
Benimde bütün arkadaşalrımın saçı kırmızı patlıcan moru veya yeşil röfleli olduğu için annemi tehdit ediodum bak metilci olurum bende sarı röfle yaptırmazsam diodum oda korkuyodu kuaföre götürüp kendi yaptırıodu aman kzıım metalci emocu olma diodu :1: öyle eski anılarım geldi aklıma:ssz:
Tabi sonra ben saçımla ugraşmaya erken yaşta başlıyınca ( ilkokuldan beri her hafta gidip fön çektirirdim) bi gün benim kibar annem delirip bana yolarım o saçlarından bıktım dedi (17 yaşındaydım) öyle diyince upuzun belimde olan saçlarımı kesip eline vermiştim :1:
Neyse kısaca krepe balyaj yaptır kırmızıya bulaşma sarı doğal durur :)

saçlarının arka kısımlarına renkli çıtçıtlar var 3-5 tane taktır. sıkılınca çıkartırsın.
bence de çıtçıt iyi fikir.ne renk yapacağına karar veremediğin için daha iyi olur hem birkaç renk alır değişik değişik takarsın hem de istediğin zaman takar istediğin zaman çıkarırsın, beğenmeyip pişman olma gibi bir sorunu da olmaz yani.

Son düzenleme:
o guzel saclarinla oynama benim yaptigim en buyuk hata. hele kirmizi yada sari saci yipratiyor bakimi zor. en guzel dogal bekle biraz 18-19dan sonra boyarsin. papatya suyu sur aciyor rengini

merhaba arkadaslar ben 16 yasindayim saclarim kumral ve dalgalı uzun sac uclarimi boyatıcam fakat ne renge boyatsam karar veremedim az önce kuaföre gittim bana sarı veya kırmızı arasindan bi secim yap dedi fakat kırmızı akıyo sonradan pişman olursun bence yapma git papatya suyu ile aç dedi oysa ben saclarimin uclarini renkli istiyorum sacım kumral ne renk yapıyım boya saci maalesef cok yıpratiyomus ne yapmalıyım cok kararsiz kaldim yardımcı olurmusumuz :(

kesinlikle sarı :130:

Back
X