• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç uçlarıma cözüm istıyorum (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar saclarım uzun ve gürdür, ama ince telli .özellikle saç uçlarımdan nefret edıyorum

uclarından ıkı ayda bır aldırırım ,ozellıkle ustura dokundurtmam normal makasla kestırırım

kalınlassın dıye ama yok kalınlasmıyor:5: sac uclarıma bı cozum bulmak ıstıyorum ne

yaparsam kalınlasır uclar?

dıpnot : kusura bakmayın arkadaslar "resımlı" dıye baslık actım ama sılmek zorunda kaldım :(

Son düzenleme:
benimde saçlarım uzadıkça uçlarında incelme farkediyorum ya sanırım tek çözüm daha sık kestirmek

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde saçlarım uzadıkça uçlarında incelme farkediyorum ya sanırım tek çözüm daha sık kestirmek

yaa evet yaa ,sac uzadıkca nıye kendını uclara dogru salıyor kı .ıncecık hacımsız sac olduktan sonra
napayım oyle uzun sacı ben dımı ama :14: yanı ıllaki kısaltmak mı gerekıyor offf

Son düzenleme:
yaa evet yaa ,sac uzadıkca nıye kendını uclara dogru salıyor kı .ıncecık hacımsız sac olduktan sonra
napayım oyle uzun sacı ben dımı ama :14: yanı ıllaki kısaltmak mı gerekıyor offf

yağ bakımları spreyler
çoğu şeyi denedim ama düzelme olmadı bende :50:

kızlar saclarım uzun ve gürdür, ama ince telli .özellikle saç uçlarımdan nefret edıyorum

uclarından ıkı ayda bır aldırırım ,ozellıkle ustura dokundurtmam normal makasla kestırırım

kalınlassın dıye ama yok kalınlasmıyor:5: sac uclarıma bı cozum bulmak ıstıyorum ne

yaparsam kalınlasır uclar?

dıpnot : kusura bakmayın arkadaslar "resımlı" dıye baslık actım ama sılmek zorunda kaldım :(

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

Susam yağını öneririm.Saç kırıklarına iyi geliyor.:34:

Back