• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç uçlarım sünüyor

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.083
4.168
173
Kızlar düğün vs derken saçlarımı çok fazla yordum. Saçlarım da aman aman bi sorun yok keçe gibi falan değil sadece uçlar ıslakken sünüyor. Yüksek dereceyle düzleştirdiğim için oldu.
Uçlardan zaten aldırmam gerekiyordu erteledim buarada fırsatım yok kuaföre gitmeye. H. Cevizi yağı zeytinyağ vs uyguluyorum. Başka evde yapabileceğim birşey var mı önerilerinizi bekliyorum

Kızlar düğün vs derken saçlarımı çok fazla yordum. Saçlarım da aman aman bi sorun yok keçe gibi falan değil sadece uçlar ıslakken sünüyor. Yüksek dereceyle düzleştirdiğim için oldu.
Uçlardan zaten aldırmam gerekiyordu erteledim buarada fırsatım yok kuaföre gitmeye. H. Cevizi yağı zeytinyağ vs uyguluyorum. Başka evde yapabileceğim birşey var mı önerilerinizi bekliyorum
Mayonez cok iyi geliyor diye duydum ama

Mayonez cok iyi geliyor diye duydum ama
Çok teşekkürler deniycem. Ya bide bu saçlar böyle durdukça zararı olur mu. Kestirmek hiç istemiyorum zor uzattım. Ki uzamış hali omuzlarımın biraz aşağısında. Saçlarım Yumuşak. Zaten sadece uçlarda 1-2 cmlik kısım sünüyor :(

Çok teşekkürler deniycem. Ya bide bu saçlar böyle durdukça zararı olur mu. Kestirmek hiç istemiyorum zor uzattım. Ki uzamış hali omuzlarımın biraz aşağısında. Saçlarım Yumuşak. Zaten sadece uçlarda 1-2 cmlik kısım sünüyor :KK43:
Bence kestir o kısımları saglikli uzar.. bu sekilde kopar saclar

Saçlar kırılsa sıkıntı elinden geliyorsa kestirmen en mantıklısı

Saçlar kırılsa sıkıntı elinden geliyorsa kestirmen en mantıklısı
Sizce en az kaç cm gitmesi gerek bu saçtan 😭😭 bukadar uzaması için bile o kadar uğraştım ki anlatamam. Şimdi gene kısacık kalacak. Boynumun biraz aşağısından buraya 1 senede ancak uzadı

Back