- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
merhaba kızlar benim saçlarım o kadar boya işlemi görmesine rağmen çok parlak. ama haliyle sağlığını yitirdi. diplerimde hiçbir sorun yok. saç uçlarım çok sert ve çatal çatal ne yapabilirim. badem yağını banyodan sonra bikaç damla sürmemi önerdiler. sizce yararını görürmüyüm. aslında nasıl kullanacağımı da bilmiyorum. kestirmek istemiyorum çabuk uzamıyor. lütfen bir akıl verin napmam lazım???
CANIM söledğin gibi madem yağını sür ve saç uçlarının öle olmasının bir nedenide kuru iken saçını çok tarama ..
Ben ıslak ve nemliyken taranmaması gerekio diye biliodum :44:
kızlar yorumlar için hepinize teşekkür ederim. uçlarını kestirdim 2 cm kadar. kat da verdirdim. çok beğendim hatta :)
badem yağı kullanıcam herkes onu önerdi. ben de kuruyken taranmamalı diye biliyorum.
birde bir yağ vardır. bir sürü yağın karısımıymıs saç için yazıyordu üstüne. alsam mı diye düşündüm ama adını unuttum. 6 tl miydi neydi küçük bi şişede. :26:
canim araliksiz 3 ay botunca Hask Placenta kullan sacina, kucuk tuplerde geliyor, her hafta 1 kez sacina banyodan sonra sur , ama durulamak yok, sacinda kaliyor taki birdahaki dus gunune kadar..
Hask placenta= hayvan plasentasi "genelikle koyun yada danalarin dogumda atilan dogum torbalarindan elde edilen bi cesit protein takviyesi..
kirilmis , yanmis saclarinin yenilendigini gorunce cok sasircaksin eminim, :) insallah orda bulabilirsin..
canim araliksiz 3 ay botunca Hask Placenta kullan sacina, kucuk tuplerde geliyor, her hafta 1 kez sacina banyodan sonra sur , ama durulamak yok, sacinda kaliyor taki birdahaki dus gunune kadar..
Hask placenta= hayvan plasentasi "genelikle koyun yada danalarin dogumda atilan dogum torbalarindan elde edilen bi cesit protein takviyesi..
kirilmis , yanmis saclarinin yenilendigini gorunce cok sasircaksin eminim, :) insallah orda bulabilirsin..
Bunu ben de yapayım,hiç duymamıştım bulabilirim umarım.
Bide e vitamini ampulü yıkarken uygula o da iyi gelio saçlara.
Eczanelerde satılıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?