Meraba arkadaşlar. saçımda hint kınası var 1 aydır.ama elime saçımdan kopardığım sapsarı bi saç teli geldi Şok oldum. kendi rengimde sarı değil . küçükken açık kumral falan gibiydim ama artık doğal rengi kahverengi.... Bide hergün saçımın kırıklarını ayıklıyorum dikkatle baktım , bazı saç tellerim ip incecik bazı tellerim dimdik ve kapkalın. uçlarındaki kırıkları kesmem ile alakaLı varmıdır ?? Benim adıma çok kötü bir durum. heele sipsiyah saçımın altından sapsarı saç çıkarsa. kaşlarım kirpiklerimde kahverengi hala ama. Yani saç tellerimin yapısı değişebilirmi?
merak etme her insanın bazı saç teli çok ince bazı telleri kalındır
hint kınan ne renk bilmiyorum ama sarı saç bir telse endişelenme güneşin etkisinde kalmış yada beyazmıştır kınadan sonra açılmıştır artarsa onu bilemem işte
Sac renginin yeniden sari olacagini düsünmüyorum ama sac boyamaktanda öyle oluyor mesela benim ablamin sac rengi boyadan dolayi degismisti normalde bir boya en fazla 2-3 ay tutar boya gitmisti ve ablamin sac rengi kirmizi kahverengi siyah karisimlari olmustu günese ciktiginda koyu kirmizi oluyordu oysa o renge boyamamisti bile .