• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saç stilinizi bulun..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

betuss17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
52
0
86
Denizli
1-Saçlarınızı kurutmadan evden cıktınız zamanlar oluyormu?
a) asla
b) evet
c) hafta sonları

2-Favori saç ürününüz size göre aşağıdakilerin hangisidir?
a)kremli şampuan
b)fön makinesi
c)pahalı saç ürünleri

3-sabahları saçınıza şekil vermek için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
a)krem ve saç spreyi
b)jöle
c)yıkayıp çıkıyorum

4-kuaförünüze hangi sıklıkta gidiyorsunuz?
a)4-6 haftada bir
b)2-3 haftada bir
c)yılda bir kez saç kestirmek için

5-favori saç modeliniz hangisidir?
a)dalgalı saçlar
b)değişik aksesuarlı saçlar
c)toplu saçlar

6)saçlarınızda en son nasıl bir değişiklik yaptınız?
a)evde saçlarımı boyamaya çalıştım
b)farklı bir saç toplama stili denedim
c)fön cektim.

1-a=1 b=3 c=2
2-a=3 b=1 c=2
3-a=1 b=2 c=3
4-a=2 b=3 c=1
5-a=1 b=2 c=3
6-a=1 b=3 c=2
Sonuç
5-8 puan arası=saçlarınızın bakımıyla çok fazla ilgileniyorsunuz.Uzmanalr kadar bilgilisiniz hergün saçlarınızı yıkıyor ve her hafta şampuanınızı değiştiriyorsunuz.

9-12 puan arası=saç bakımına özen gösteriyorsunuz,ayna karşısında fazla zaman gecirmesenizde yinede bakımlısınız,at kuyruğunuza taşlı tokalar takın.

13-15 puan arası=saç bakımınızla fazla ilgilenmiyorsunuzi,farklı şekiller denemekten hoşlanıyorsunuz,size hangi modelin yakıştığını iyi biliyorsunuz.

5-8 puan arası=saçlarınızın bakımıyla çok fazla ilgileniyorsunuz.Uzmanalr kadar bilgilisiniz hergün saçlarınızı yıkıyor ve her hafta şampuanınızı değiştiriyorsunuz.

Kesinlikle doğru.:1:

9-12 puan arası=saç bakımına özen gösteriyorsunuz,ayna karşısında fazla zaman gecirmesenizde yinede bakımlısınız,at kuyruğunuza taşlı tokalar takın.
:12:

Back