• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç spreyi önerileriniz

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhaba.. fön sonrası ve bazende maşa yapıyorum sert olmayan saç spreyi önerileriniz neler ve taft güçlü tutuş & kaşmir dokunuşu mor olanı alsam işimi görür mü sabitlesin bozulmasın yeter ..

taft çok iyi bence kesinlikle sabitliyo ama değişik çeşitleri var çok sert olanı çok yapay oluro nedenle onu tavsiye etmem. akad gardi de idare eder bence ama alacaksan yeşilini alma grisi daha iyi yeşili çok kötüydü ben bikere kullandım hiçsıkmışsın sıkmamışsın farkı yok cnm :)

peki yazdığım taft ın kaşmiş dokunuşu güçlü tutuş nasıldır onu almayı düşünüyorum almalımıyım sabitlesin yeter sert yapmasın yada tafttan hangini almalıyım..:S

ya bu spreylerin taş gibi yapmayanı düzleşmiş saçı bozmayanı yok mu :D

senin dediğin çeşidini kullanmadım valla canım oyüzden yanlış bişe söylemek istemem. üstünde yazanlara dikkat et valla ben o sertinden almışım dikkat etmeden. aşırı sert olmuştu kullanamadım oyüzden

bnde öle çıkar die danışmak istedim işte ama malesef yardımcı olan çıkmadı :D kaşmiş dokunuşu fln dediğine göre sert olmaz die düşünüom ama çekiniyorumda almaya bilmiom kafam karışık :1:

ben de sabıtlesın bozmasın ıstıyorum aynı zaman da sertte yapmasın .ucussuz ıstıyorum bukle bukle .pıyasadakı kozmetık spreylerınden pek memnun olmadım .alıcaksan kuaforden sıparıs et derım .kuaofr urunlerı profosyonel ouyor .ya da kendın gıt kuaofr pazalarından al.eminonun de cok var ole kuaofor urunlerının toptan satıs yerı .ben de sprey degıl ama kopuk kullanmayı duusnuyorum .kopuk sert etkı bırakmıyor ama ,kuru saca uygulandıgın da sacı yaktıgını soyluyor dogru mu bu acaba ?

o sertlikleri bilmiom işte hangisi olmalı köpük tarzı bişeyde kullanmamıştım dha önce briyantin fln sürüyorum ama istediğim gbi olmuyo bozuluyo sanki yada yapışıyo kuaförden çıkmış gbi ışıltılı olması için napabilirimki acabaa:89:

kızlarrr saç bakım spreyi olarak ne kullanabiliriz zarar vermeyen dökülme falan yapmasın kolay taranmasını sağlayacak parlak canlı :1:

Back