• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Saç sorunlarıyla mücadele :)

KACCIK

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
11
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar
saçımı 2. kez boyattım ve avuç avuç saçlarım dökülmeye başladı eskiden hiç dökülmezdi..
ayrıca benim normalde saçımda hiç kepek olmaz ama artık saçımdan kepek eksik olmuyor 1 yıldır bu böyle ne yapacağımı bilmiyorum
saç derimde çok zayıfladı ..
ve son olarak saçlarımın uzamasını istiyorum ..

bu sorunlarla ilgili hangi yağları kullanabilirim yardım ederseniz çook sevinirim....:))))

canm 2.boyamandan sonramı saçların dökülmeye basladı ?
entele losyonu var canm sprey seklinde saçların uzamasına yardımcı oluyor
entele bitkisini google'da aratırsan daha yardımcı olur sana canm

evet saçlarım boyadan sonra böyle oldu. ilk boyamamda her hangi bir sorun olmadı ama boyadan sonra berbat oldu...
o bitkiyede baktım simdi fiyatı ne kadar acaba bilginiz varmıdır??

Babam eczaneden kendine bir ilaç almıştı. Şampuan gibi kırmızı bir şey. İki damla alıyorsun köpürüyor. Saçtaki dökülmeyi ve kabuklanmayı önlüyor. O yüzden kepeği de geçirebilir.
Arkadaşım yılan yağı kullandıktan sonra saçları çok gür bir hale gelmişti. Tabi bunun dışında saçlarını dağınık bir şekilde topuz yaparak toplardı. Saçlar böyle daha çok uzuyor derdi.
Onun dışında saç kremi fazla kullanmamanızı öneririm. Ciddi bir dökülme yapıyor.
Sarımsaklı şampuanlar veya kokusuna dayanabilecekseniz sarımsak kullanın. Saçları güçlendiriyor ve dökülmesini önlüyor.
Doğal yollardan giderseniz iyi olur sizin için. :)

Back