Arkadaslar bu msji yazmaliyim dedim o sorumlulugu hissettim baskalarinada iyi gelirse ne mutlu bana arkadaslar yillarrdirr sac seyrekligimle ugrasiyorum saclari cok gur uzun olan bi kizdim sonra stres hava degisimi sehir degismem annemi kaybetmem sebebleri olabilir bildiginiz kel kalmistim arkadaslar yapmadigim sac bakimi yag karisimlari dermaroller kafami delik tesik etmelerim hicbirinden netice alamamistim.en son eczaneden priorin kapsul aldim iste 3 aylik kurunu verdi eczaci gerci baya pahali bi kapsul ama kafayi yemek uzereydim eczaci cak tavsiye edince kiydim paraya aldim.su an 28.gunumdeyim kafamin her yerinden saclar fiskiriyo ya yeni yeni kokler var minik minik kisa saclar cikmis gozlerime inanamiyorum.ilk basta nalet etnistim ilk 2 hafta resmen kafam assagi indi nasil dokuldu ama inat ettim birakmadim 3 kapsule cikardim su anda cok mutluyum seyrelmelerim geciyor kapanmaya basladilar bide cim adama dondum yeni saclarimi yatistirmaya ugrasiyorum banyodan sonra
))kelin halinden kel anlar ondan bu msji yazmak gereksinimi duydum allah hepimize yardimci olsun