- 18 Temmuz 2013
- 194
- 326
- Konu Sahibi sentro1386
Anladim.henuz belli bisiy yok ve dedigin gibi erken yorum yapmak icin.insallah isine yarar unyutmazsan da sonucu yazmana sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim yorumladigin icin ama uzuldum care olmadigina ilacin.dermorel miydi cihaz al istersenAllahta bin defa belalarini versin hapi kullanmaya basladim ilk 15 gun kafam assagi indi sonra saclar cikti kısmen su anda hap bitti yeni cikanlarda dokuldu feci dokuluyo almayin ben magdur oldum siz olmayin;(((
Bende priorin siparisi verdim fakat bende kellio yok. Sakaklarda seyrelme var. Çoğu memnun kalmis o yzuden siparis verdim. Ama bu msjini okuyunca tereduutte kaldim ofAllahta bin defa belalarini versin hapi kullanmaya basladim ilk 15 gun kafam assagi indi sonra saclar cikti kısmen su anda hap bitti yeni cikanlarda dokuldu feci dokuluyo almayin ben magdur oldum siz olmayin;(((
Almaz olurmuyum canim kafami delik desik ettim kac ay hicbi faydasi olmadinattim bi kenara;(((Tesekkur ederim yorumladigin icin ama uzuldum care olmadigina ilacin.dermorel miydi cihaz al istersen
200 verdim az parami ya sozde herhalt varmis icinde para tuzagi isteGecmis olsunfiyati nedir acaba,vitamin icerikli mi ?
Bendede kellik yok seyrejlik vardi dokulme problemim yoktu seyrekligim kapansin die almistim binbirbeter olduBende priorin siparisi verdim fakat bende kellio yok. Sakaklarda seyrelme var. Çoğu memnun kalmis o yzuden siparis verdim. Ama bu msjini okuyunca tereduutte kaldim of
Nasil bura foto yukleniyoki dosya boyutu falan diyoFoto atar misin?
Nasil bura foto yukleniyoki dosya boyutu falan diyo
Dosya yukleye tiklayip eklemeye calisiyorum kabul etmiyo kucuk boyut buyuk boyut bulamadimKüçük boyut buyuk boyut herhangi birine tikla otomatik tukleniyor zaten. Cevaplaya tikla daha sonra
Ne durumdasin dokulmen devam ediyor mu? 3 aylik kullanimi keske tamamlasaydinDosya yukleye tiklayip eklemeye calisiyorum kabul etmiyo kucuk boyut buyuk boyut bulamadim
Canim ben 3 aylik kullanimi GUNU GUNUNE AKSATMADAN KULLANDIMNe durumdasin dokulmen devam ediyor mu? 3 aylik kullanimi keske tamamlasaydin
Kas fiskiriyodukonu sahibi başka yerdeki tüylrde güçlen me oldu muu
hmm benim kaşlarımda seyrek işe yarar o zaman ama kalın olmasada hormonorel tüylenme var onların güçlenmesinden korkuyorum bunun için aaydınlatır mısın beniKas fiskiriyodu
Kilo aldiriyo 2 tel sacim vardi onuda doktuhmm benim kaşlarımda seyrek işe yarar o zaman ama kalın olmasada hormonorel tüylenme var onların güçlenmesinden korkuyorum bunun için aaydınlatır mısın beni