Saç Şekillendiriciler saç şekillendiricisi almak istiyorum fikrinize ihtiyacım var

artstyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
30
1
86
40
İstanbul
arkadaşlar saç şekillendiricisi almak istiyorum umarım konuyu yanlış yerde açmadım. saç düzleştiricisi ve saç maşası almak istiyorum. önereceğiniz bir ürün var mı. bende braun un üç başlıklı olan bi tane fön çekmeye yarayan makinası var ama hiç memnun değilim. sizin önereceğiniz bir ürün varmı

arkadasim ne tesadufki ben de 5 gun once aldim...tedirginde oldum alirken acaba iyimi yapiyorum diye...........ama super bisey .............nazar etmiyim simdi....tavsiye ederim....

GRUNDIG HS 8630 200derece......cok memnunum.........

burda genelde bu başlıkla açılan yazılarda "babyliss" tavsiye ediliyor................haberin olsun dedim...ben kullanmadım

geçmiş senelerde bi arkadaşım ısrarla saç düzleştirici tavsiye etti ben de tavsiyesi üzerine philips marka aldım fkat memnun kalmadım çok kurutuyor saçı yanmış gibi oluyor..yani fön makinasındaki havayı vermiyor..tabbi bu benim fikrim ve tercihim en iyisi fön makinası ve yıllardan beri kullanıyorum..

tarihe bakmadan cvp yazdım şunca seneye kadarda çoktan almışsındır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…