Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

kızlar ben bugday tenlıyım ve saclarımı sarı yapmak ıstıyorum ama ole cok acık bır sarı degıl . Lakın saclarım cok az daha da azalmasından korkuyorum napmam lazım . Ama sacımı sarı da yapmak ıstıyorum :/

Rapunzeeel'in saçlarının reklamını yapma gibi bir kaygısı yok, sadece zamanında her üyenin düşündüğü gibi marka verirse reklam olabileceğini düşünmüş. Bir de uzun zamandır giriş yapmadığı için son zamanlarda yapılan yorumlara cevap veremiyor. Zamanında topiğinde paylaşmıştı saç rengini.
Buyrun buradan saç rengi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz;

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/443154-uzun-saglikli-guzel-saclar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli-128.html#post24286523

Rapunzeel'in bize çok yardımı dokundu, onun yanlış anlaşılmasını istemem o yüzden...

Bu arada saç rengi altın(dore) yansımalar barındırıyor. Boyaya açıcı katıldığı için ve doğal tonla karıştırdığı için turunculuk olmamış.

bakırı kahveyi sevenlere sıddtle tarcın kahve tavsıye edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…