• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

cicici

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
201
0
296
İzmir
kızlar istediğimiz saç rengi başkasının saçında olabilir. bizim saç rengimizi başkası istiyor olabilir :)
bu yüzden bu konu altında saç renklerimizi ve hangi boyayla boyadığımızı paylaşalım, birbirimize yardımcı olalım :3:
açılışı ben yapayım kaydirigubbakcemile2

KOLESTON MAVİ-SİYAH

Uploaded with ImageShack.us

LOREAL-ÇİKOLATA KAHVE

resimd.jpg

şu an saçın ne renk ? bu tonlardaysa hoş olabilir eğer daha koyuysa bu kadar açık gölge yaptırmamanı tavsiye ederim

ya bence açık renk üzerine daha güzel olur. yani tam saç rengini bilmiyorum ama eğer koyuysa hoş olmayabilir

bu rengi nasıl yaptın peki :( ben de istiyorum beceremedim bitürlü sarıya boyayınca kızıllık oldu

çok teşekkür ederim cnm çok açık oldu diye biraz tereddüt duydum alışıyorum sanırım :)

bu rengi nasıl yaptın peki :( ben de istiyorum beceremedim bitürlü sarıya boyayınca kızıllık oldu

cnm benim saçımda sık balyaj vardı diplerim çıktıgında sinir oluyordum 3 renk oluyordu bede tek rek boya olsun dedim kuaförüme gittim sonuc bu ama yandım öldüm öldüm dirildim sonra çok açık oldu dedim konu bile açtım alışma aşamasındayım hala :sinifsinif:

Buda benim şuanda kullandığım rengimm..
:emir_bebek:

kızlar istediğimiz saç rengi başkasının saçında olabilir. bizim saç rengimizi başkası istiyor olabilir :)
bu yüzden bu konu altında saç renklerimizi ve hangi boyayla boyadığımızı paylaşalım, birbirimize yardımcı olalım :3:
açılışı ben yapayım kaydirigubbakcemile2

KOLESTON MAVİ-SİYAH

İşte istediğim renk bu :) Ve tabi ki boy da :))

Back