Saç Rengi ve Saç Boyama saç renginiz yüz ifadenizi sertmi gösterdi ? eee buyrun :)

mavigece07

Ruh eşini arıyor
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
1.225
170
688
Antalya
kızlar saçlarınız eğer benimki gibi istenilenden koyu tuttuysa ve bir ton açık olmasını istiyorsanız..çözümü kolay...şampuanınıza çam terebentinin tamamını koyuyosunuz...bir güzel yıkıyosunuz....ve sabunla akıtmaya çalıştığınız saç renginiz tamamen açılır demiyorum ama en azından yüz ifadenizi yumuşatacak türden suda akıyooo gidiyoo... tecrübeyle sabittir

hmm güzel fikir mavigece07.Ama bişi sorucam bu şampuanı sadece akması için kullanmak gerekli sanırım.Yani bi müddet.Çünkü çam terebentinin hepsi bir şampuana fazla gelebilir diye düşünüyorum :26:

cam terebentin sac rengini akıtırmı ki ? o sac dökülmeleri için falan kullanılıyor

aktardan aldığım şişe çok küçük diye hepsini boşalttım..siz şampuanınıza göre yarısını yada tamamını koyabilirsiniz...

çok güzel akıtıyo boyayı kızlar...benim boya vaktim geldi mesela..normalde dip boyam geldiği zamanlarda artık banyoda pek boyayı akıtamam...boyadığım zaman ilk yıkamada ya da ikinci yıkamada filan akar sonrada artık giderek boya akmaz olurdu...tabi ben sıcak çikolata boyası için söylüyorum..resmen siyaha yakındı saçım...kızıllarda her yıkamada akabilir..ona bişey diyemiyorum...

ama bunda diplerimin rengi iyice açıldı...uç kısımlarda kumral gibi oldu..yani o koskoyu kömür gibi yüzü sert gösteren ifade kayboldu...

bitkisel yağlar kesinlikle işe yarıyo...diğer yağlarda belki akıtıyodur denemedim..ama çam terebentini süper akıtıyo...

benim saçım siyah boyaa acaba bende işe yarar mıı ??? siyahtan kurtulmak istiyorum

kesinlikle ton farkı olur...deneyin eczaneden 2-3 lira bişey alın şampuanınıza katın...

benimde kömür gibi olmuştu sıcak çikolata yapınca şimdi..o kömür gibi ifade gitti..yine koyu renk saçım ama...o kömürümsü kapkara bi ifade yok..

bende deneyeceğim ama sac maskesi olarak yağlarla karıştırmayı düşünüyorum aslında bunu annemle saçımıza maske yaptığımızda gözlemlemiştik ama aklımdan çıkmış saçları açık kızıldır turuncu olmuştu benim saçlarım boyalı değildi o zamanlar ondan değişiklik olmamıştı çok iyi oldu bu teşekkürler..

rica ederim...

bende açıcı kullanmak istemediğim için bunu keşfedince paylaşmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…