Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengini acmak icin tüy sarartici?

insan ne deneyeceği şaşırıooooo haoldumsmile siyah saçtan nefret ettim resmeen

arkadaşlar böyle birşeyi denemeyin bence. fiyatı 7 ytl demişsiniz bir iki ytl daha ekleyip palette yada başka markanın saç açıcısını almanız daha mantıklı.
bu tüy sarartıcı adı üstünde tüy =) ikiside ayrı şeyler.saçınıza tehlikeye atmayın derim ben..

arkadaşlar ben saçlarımı siyaha boyamıştım şimdi dore bakır ile kahve karışımlı bir renge boyamak istiorum ama açmam gerekio ve ben açıcı kullanmak istemiorum zarar görcek die tüy sarartıcının etkisi olur mu acaba siyah saca eger olursa ne kadar süre kullanmam gerekio nolur yadımcı olun yaa:1no2:

kızlar bnm saçım siyaha yakın yani koyu bayaa ve bn bunu uyguladımm bi kısmına resmen turuncu oldu şimdi nasıl düzelticeğimi bilmiyorum ne renge boyasam eski haline gelirr lütfen yardım edinn... ...

bende denemiştim ama oksijenli suydu çok hoş olmuştu sürüp güneşe çıkınca güzel açılıyo ya fönle kurutunca hoş ve doğal oluyo gerçi şimdi bende boyatmak istiyorum ama ilk olucak karar veremiyorum
:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben cilt bakımı güzellik uzman ve öğreticiyim bir senee kadar saç eğitimi aldım fakat böyle birşey ilk defa duyuyorum ilginç bir fikir fakat kullanırken dikkatli olun saçlarınızdan olmayın ... mutlakaa zararlı bir yanı vardır kimyasal sonuçta yerinizde olsam saçlarınız doğalsa papatya suyunu denerdim

cnm oksijenli su kullandığında saçın doğalmıydı ve saçının rengi neydi ??

kızlar bnm saçım siyaha yakın yani koyu bayaa ve bn bunu uyguladımm bi kısmına resmen turuncu oldu şimdi nasıl düzelticeğimi bilmiyorum ne renge boyasam eski haline gelirr lütfen yardım edinn... ...

amacın siyahaa ulaşmak ise saçının boyasının oturması için boya işlemini ayda bir tekrar et taaaki rengini bulana kadar cnm ...

oksidasyon 9 kullan saçına sur 2-3 saat bekle açıyo benim kahveden açtı rengini bi kaç ton

Kızlar ben annemle gidip aldım Sesu tüy sarartıcı. Ilk başlarda birkaç tel saça uyguladım en fazla 5 dakika beklettim çok açar diye korktum. Daha sonra annem bütün saçıma uyguladı . Bol bol sürdük saçta bi yanma hissi uyandırıyor. Benim saçlarım kumral açıldığında sarı - karamek gibi oldu özellikle Güneş'te çok belli oluyo. Diplerine sürmeyin. Adı üstünde tüy sarartıcı kısa tüyleri sarartıyo. Ben yakında palette nin fln saç açıcısını deniycem. Bu arada koyu saçı ne kadar açar tüy s. Bilmiyorum . Arkadaşım yapmıştı kestane rengindeydi , kahverengi gibi oldu ama saçı daha hoş gösteriyor. Tek kötü yanı saç uçlarımı çok kırdı . Ama yinede öneririmkızlar :*

Canım tüy açıcı o kadar etki etmez. Saçın boyadıysa zaten o kadar açması imkansız bide siyaha boyamışsın

Konu çok eski ama konu sahibinin Türkçesi beni benden aldı.

Saçınıza tüy saratıcı sürüp saatlerce bekleteceğinize sarıya boyayın daha iyi. Kimyasal maddenin saçta o kadar uzun süre beklemesi iyi değil, yazık saçlarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…