Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengini acmak icin tüy sarartici?

yelizidil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
88
0
86
Antalya
meraba kizlar..

bole bi konu acildimi bilmioorm ama sizinle paylasmak istedm.. bnm saclarim acik kumral ve biraz daha acmak istiodm.. biqn aklima qeldi ve tuy sarartici denedm.. qercekten cok qusel oldu. az bekletnce karamelmsi bi renk oluo daha fazla bekletrseniz sari qbi oluo..
zaten saciniza surunce anliyosunuz ne kadar acildiqini..:)) ben uclarina suruorm hc diplerine doqru surmedm o yuzden sizde diplerine denemyn bnce zararli olabilir..
yorumlarinizi beklioormopuyorumnanaktan

enteresan geçrekten teşekkürler paylaşımın için.peki koyu kahveyide açar mı sence?

banada çok enterasan geldi sempatiksalakcinnisaça bir zarar veriyormu acaba :kedi:birde kullandığınız marka nedirCADIARZU

bn sesuyla denemistm.. ama sonra vivet kullandim:)) sesu vivete qore daha iyi bnce ama vivet de ise yariyor. istediqinizi deneyebilirsiniz.. koyu kahverenqi sacta da ise yario tam sari olmuo ama karamelimsi bi renk oluo.. saca zarar veriomu bilmiorm ama blki biraz kiriodur sonucta bi reaksiona qirio...:)) bisey diil ayricaopuyorumnanaktan

hımm benimde saçlarımın uçlarında koyuluk var oralara uygulasam mı? bu tuy sarartıcı krem mi,nerden alabilirim ve pahalı bir şey değildir umarım

hımm benimde saçlarımın uçlarında koyuluk var oralara uygulasam mı? bu tuy sarartıcı krem mi,nerden alabilirim ve pahalı bir şey değildir umarım

yapabilirsn bnce cnm.. fiyatini tam hatrlamiorm ama vivet 7 TL civariydi sanrsam sesu da 10 falandir.. ama ole hemen bitmio.. bn sesuyu her yerime ve sacima yapiodm.. 1 yil kullandm hala da birazcik var..:)) vivet biraz daha buyuk sesu ya qore.. sn hanqisini istersen onu deneyebilirsn...:)))

delikafadulden çok enterasan :1shok:
Deneyeceğim CADIARZU
Sonucu yazarım
Teşekkürler canım..
Ama keşke resimde koysaydınız :kedi:

kesinlikle denemeye değer ama kızıl saça olur mu acaba saçlarım 7 yıl kızıldı. mavisiyah yaptım bi kere sonra pişman oldum siyah tuhaf geldi kızıldan sonra 7 ay hiç boyamadım şimdi bi boyadım dipler tuttu siyah kısımlar tabiki tutmadı... kuaföre açtıriim diyodum ama sesuyu da deneyebilirim de tavsiye edermisiniz böyle bişeye sonrada eski rengime tekrar boyasam turuncu olur mu o kızıl

arkadaşlar bana da çok cince bir fikir geldi:)) valla bravoo ama saçlara çok zararı yoktur umarım.Bu arada ben tüy sarartıcı hiç kullanmadım nasıl bişey yani krem gibi mi,ayrıca diyelim uyguladık bunu saçımıza,ne kadar süre beklememiz lazım? Bu arada kızlar eğer saçlarınızın boyasını akıtmak istiyorsanız hakiki zeytin sabunlarıyla bir ya da iki hafta(istediğniz tona kadar) yıkamanızı tavsiye ederim...biraz sertleştiriyo saçı ama bi tedavi süresi gibi düşünün ben kuaförümün tavsiyesi üzerinde denedim,siyahtan sarıya döndüm:)

benim saclarım kahve tonlarında suan deniyim umarım acar karamel yaptırmak istiyorum

Hadi canım ciddi misin?Boyasız saçında mı denedin bunu yoksa önceden sarıydı sonra siyaha boyadın,siyahı akıtmak için mi?Gerçi boyalı saç bile olsa o kadar akıtır mı rengi...?

esrarr saçının siyahlığını sabunla biraz akıtıp sonra boyattığını söylemek istemiş bence :) Yoksa hangi sabun siyah saçı sarı yapabilir ki.. imkansız :)

bende bunu 1 yıl önce denemiştim meraktan
süper oluyor bende uçlara yaptım saçlarımda boya yoktu uçlara yapınca doğal duruyor ben çok memnundum

Bu arada yelizcim saçlarım ince telli benim. Sırf o yüzden oryel saçımı yakar diye siyaha cesaret edemiyorum bir türlü.. mafoldumben Seninkiler nasıl ve zarar verdi mi saçına? bilmiyorumkismile Birde üzerine boyama işlemi uygulandı mı hiç canım? Valla eğer oryelden daha az zarar vererek saçını açıysa ve üzerinde boya rahat tutuyorsa bu harika bir haber

bunu deneyen varsa paylasırmısınız kkızlarrrrrrrrr fikirlerinizi bilmiyorumkismile

bencede bunu uyguladıktan sonra üstüne boyamalımıyız ve bekletme süreside önemli yıprama dereceside bu konulardada bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen,gerçekten iyi sonuç veriyorsa çok yıpratmadan eve gittiğimde deneyeceğim

bnm saclarim baya ince telli cnm.. ama hc boya uyqulanmadi.. size de yanlis bise solemek istemiorm ama bnce arkalardan bi tutamina deneyebilirsn... zarar verceini sanmam.. bn baya abartmistm bu isi cnku maskelerle fln gayet de duzeldi ve cok doqal duruo... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…