L liiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 270 0 96 İstanbul 26 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi liiii #1 bayanlar mrb sacın röfle cokgüzel bi acık sarı fakat yeni yeptırdımla eskisi bir olmuyo 5 ayda bir yaptıyorum yıkadıkca rengi gidiyo dogal bişeyler yomu yokmu bişeyler röfleli arkadaşlar hadi yazın.:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
bayanlar mrb sacın röfle cokgüzel bi acık sarı fakat yeni yeptırdımla eskisi bir olmuyo 5 ayda bir yaptıyorum yıkadıkca rengi gidiyo dogal bişeyler yomu yokmu bişeyler röfleli arkadaşlar hadi yazın.:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
E EU1 Ziyaretçi 30 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi liiii #2 benım de boyle oluyor koruyuculu sampuan kullan cıcım o zaman ıyı koruyucusuz sampuan 1 kere kullandın mı rengı heba oluyor zaten bı elsevbı sıvarzkop siviss var bıldıgım ısım yazmak yasak olabılır gızlı saklı yazdım :))) bıde röfle sonrası cıla attsın bazıları atmıo pıntılık edıyler atsın .
benım de boyle oluyor koruyuculu sampuan kullan cıcım o zaman ıyı koruyucusuz sampuan 1 kere kullandın mı rengı heba oluyor zaten bı elsevbı sıvarzkop siviss var bıldıgım ısım yazmak yasak olabılır gızlı saklı yazdım :))) bıde röfle sonrası cıla attsın bazıları atmıo pıntılık edıyler atsın .
L liiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 270 0 96 İstanbul 30 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi liiii #3 kolonya .!.: benım de boyle oluyor koruyuculu sampuan kullan cıcım o zaman ıyı koruyucusuz sampuan 1 kere kullandın mı rengı heba oluyor zaten bı elsevbı sıvarzkop siviss var bıldıgım ısım yazmak yasak olabılır gızlı saklı yazdım :))) bıde röfle sonrası cıla attsın bazıları atmıo pıntılık edıyler atsın . Genişletmek için tıkla... aynenöyle cila atmıyolar bana atmadılar.
kolonya .!.: benım de boyle oluyor koruyuculu sampuan kullan cıcım o zaman ıyı koruyucusuz sampuan 1 kere kullandın mı rengı heba oluyor zaten bı elsevbı sıvarzkop siviss var bıldıgım ısım yazmak yasak olabılır gızlı saklı yazdım :))) bıde röfle sonrası cıla attsın bazıları atmıo pıntılık edıyler atsın . Genişletmek için tıkla... aynenöyle cila atmıyolar bana atmadılar.