- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende değiştirmek istiyorum bnmde platın röflelerım var zemını de koyu sarı kahveye donsemmı dıyorum
sarının üstüne kızıl ablam kalıtelı bı boyayla evde boyadı çok guzel tuttu ilk once 10 gun sonra 3 5 yıkamada saç pembe oldu
ben öyle bir kızıl seçmeliyim ki aktıgında pembe olmayacak bakır kızılı olucak öyle istiyorum, ne kızılına boyadı ki
aaa o zaman normalpardon canım o patlıcan moruna dönük bi renktı o sebeble pembe oldu sanırım
Seviyorsan kalsın ya sarı çok dikkat çekiyor ben bundan muzdaribmbende bu sıralar moralsızım aslında sacımın kendıme coooook yakıştığını bılıyorum uzadı da şimdi herzaman istediğim gibi oldu ama moralsızlıkten kısacık kestırıp koyu bı renge boyayım dıyorum
Tutar yani kuaföre gitmeme gerek yok diyorsun ama işte hangi marka hangi ton onu bilsembasta tutar ama daha sonra biraz acılır rengi daha hos bi renk cıkar ortaya.sonuç olarak tutar yanı tecrübeyle sabit.
ben kızıla boyamamıstım cikolata kahve boyamıstım koyu olduu ıcın belkıde hemen tutmustu paletteydi markası.kızılda tutar ama daha sonra nasıl bi renk alaır fikrim yok
Kızıl çok zor bir renk. Sürekli boyaman gerekecek. Hem çok çabuk akıyor, ortaya garip bir renk çıkıyor.
O hatayı bir kere yaptım. Küllüden başka boya almıyorum artık.