H handeonur Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 158 0 96 İstanbul 1 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi handeonur #1 merhaba arkadaşlar uzun süredir saçlarımı tarçın bakır ile boyuyordum en son selectıve 8.44 açık portakal bakır sarısına boyadım ama acık rengi elde edemedim birazda değişiklik olsun istiyorum bakır tonlarından ne renge dönebilirim kolayca :S
merhaba arkadaşlar uzun süredir saçlarımı tarçın bakır ile boyuyordum en son selectıve 8.44 açık portakal bakır sarısına boyadım ama acık rengi elde edemedim birazda değişiklik olsun istiyorum bakır tonlarından ne renge dönebilirim kolayca :S
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 282 373 1 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi handeonur #2 Palette 8.77 ile Selective 8.44 arasinda fark yok, ikisi de acik kumral yogun bakir rengi. Tam olarak nasil bir renk istiyorsun?
Palette 8.77 ile Selective 8.44 arasinda fark yok, ikisi de acik kumral yogun bakir rengi. Tam olarak nasil bir renk istiyorsun?
H handeonur Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 158 0 96 İstanbul 1 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi handeonur #3 aslında bakırdan daha turuncu bir ton istiyordum ama elde edemedim o yüzden şimdi karamel tonlarını düşünüyorum
aslında bakırdan daha turuncu bir ton istiyordum ama elde edemedim o yüzden şimdi karamel tonlarını düşünüyorum