Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengime karar veremiyorum..Fikir verebilirmisiniz?

Ne kadar sanşlısın canım.Şu renk olsun bu renk olsun demiyeceğim çünkü hepside süper olmuş.Ayrıca bişi sorucam 2. ve 3. resimdeki saç modelin nedir?Kuaföre ne dedin de kesti?

Tatlım kuaföre gittim dedim sakın boyuna elleme önlerden kat ver ama boyu aynı kalsın dedim sonuçta böyle olmuştu.

2 diyorum bende.ne renk bu? çok hoş... ve hangi rengin üzerine boyandı ,sarı röfleli bi saçın üstüne boyasam aynı sonucu alırmıyım ?

Akos Karamel tatlımm sarıının üstüne boyarsantamda böyle olur

siyah hariç hepsini beğendim. bişey sorucam saçını karemele boyarken kaşlaınıda boyattın mı ? bide kendi asıl saçın ne renk? bende karmele boyamak istiyorumda esmerim kaşlarımı boyatmama gerek varm acaba kaşımı boyatmak istemiyorum

Son düzenleme:
tatlım çok açık bi karamel yapmazsan gerek olmıcanı düşünüyorum ama eğer kaşların kapkaraysa saçını boyarken kaşlarınada sür boyadan hafif kısa bi süre bekle ve yıka ben öyle yapıyordum

tbiki de 3.resim sarı röfleli hali çok çok dha gzl. sni çok değiştirmiş bnce tekrar bu rengi kullanmalısın :)

evett kızlar yaklaşık 1.5 senedirr kendi saç rengimi kullanıyorum sarıdan sonra siyaha boyamıştım aktı kahverengi şu an saçlarımm nasıl dayandım bu kadar uzun süre bende anlamadım Ama son demlerimi yaşıyorum şu an gene gidip boyatıcam artıkk dayanamiyorummmm Büyük iihtimal açıcam rengini

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten ilk kez her rengin birine bu kadar cok yakıştığını ve hiçbir rengin sırıtmadığı görüyorum. Ben siyah rengi daha cok beğendim. Beyaz tenlilerde siyah saça bayılıyorum zaten. Ve seni cok cekici kılmış. Ama mavi-siyah yap derim

bence 3. ve 5. fotoğraflar kesinlikle. Sarı çok az insanda çok doğal durur tabi doğalmı marjinalmi dursun isterdin bilmem ama dediğim gibi

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…