Selam kızlarr ben biraz saçlarımın geçmişinden bahsedeyim size ilk başlarda 4 5 sene kadar siyah saç kullandım ve devamlıı siyaha boyadım bu seneler içinde ama gel görki gün geldi siyahtan sıkıldımm tutturdum açtırcam die gittim açtırdım ilk kumral bakır gibi bişy oldu bi süre öyle kullandım daha sonra karamel kullanmaya başladım 1.5 sene flanda karamel kullandımm daha sonra da saçımı sarı röfle yaptırdımmm hepsinide herkez çok yakıştırdı ama siyah delisi olan ben yıllar sonra gittim tekrar siyaha boyadım saçlarımı huzura erdim çok uzun zaman geçti şimdi saçım doğal rengine döndü kahverengi oldu şimdi boyasam mı ,boyasam hangi renk yapcam bazıları böle çok gzl çok doğal diyolar ama bana soluk geliyo saçlarımm ne yapcammm bennn
Size saç renklerimi ekliyoummm yardımcı olursanızz çokk mutlu olicamm canlarımm
canım resim 3 yani sarı röfle mükemmel gitmiş :) Siyah da çok güzel ama siyah saç insanı daha asi ve yaşından büyük gösteriyor tabi bu benim görüşüm. Kendimde her iki rengi kullandıgımdan biliyorum
teşekkür ederim tatlım o renk biraz karışık saçımı ilk siyahan açtırdıgım zaman boyamıştı kuaför kışkırtıcı kahveyle çikolata kahveyi karıştırmıştı sanırım :44:
sarı saç çok yakışmış ki ben normalde sarı saç beğenmem yani ama sende çok güzel durmuş.kapşonlu olduğun resimdeki saçın da güzel genç gösteriyor.siyah çok sıradan göstermiş seni bence sarı yada açık kumral gibi sarıya yakın bir renk yapmalısın
canım sarı ve siyah çok zor renklerdir herkese yakışmaz ama sana ikiside harika olmuş.bence kızların tam aksine siyahla olgun görünmemiş çıtır duruyosun ama sarıylada çok güzel olmuşsun.yani ya sarı ya siyah orta renkleri deneme bence.ikisiylede süper görünüyosun
Ne kadar sanşlısın canım.Şu renk olsun bu renk olsun demiyeceğim çünkü hepside süper olmuş.Ayrıca bişi sorucam 2. ve 3. resimdeki saç modelin nedir?Kuaföre ne dedin de kesti?