• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim

Kızlar boyattım :26:
Ama her fotoda farklı bi renk gibi çıktı :)
Gerçi saçlarım önceki boyattığım renk gibi ışığa göre havanın kapalı yada açık olmasına göre rengi farklı tonlarda duruyor :)
İşte fotolar...

Uploaded with ImageShack.us

İşte böyle... Fikirleriniz nedir....
Gerçi bi ay geçtikten sonra yeniden boyatıcam...
Bu rengi beğenmedim...

Son düzenleme:
aa tam olarak ne bu renk ? tam olarak istediğim renk bu ????? çokta yakışmış sakın değiştirme derim süper

Teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim.
Uzun bi süre önce buna benzer bi renk kullanmıştım. o zamanda zor alışmıştım bu renge..
Şimdi de alışamadım ve bu yüzden bana çirkin geliyor ama herkes çok yakıştığını söylüyor.. Sizlerinde beğenmenize sevindim..

İstediğim renk bu değildi aslında...
Bu renk aslında çikolata kahve...
Ama saçlarımı önce açtırdım... Saçlarım kahrengiydi ama bi kaç ton vardı ..
Bu yüzden alacalı olmasın diye açtırdım ve açılınca sarı oldu...
Üstüne çok tatlı açık bi kahve boyattım ama rengi tutmadı ...
Ve onun üstüne çikolata kahve boyandı ve sonuç bu :)
Farklı ışıklarda ve havada farklı bi renk:44:

tarçın bakıra çok benziyo çok güzel olmuş çokta yakışmış.bu rek bi kireç beyazı olanlara birde sarımsı beyaz olanlara yakışıyo sanada çok yakışmış bayıldım

Gün ışığı açık hava...
Renginin açılmış hali..

Canım senin saç rengin nee kapalı ortamda çekilmiş halinide gördüm bayıldım 1 2 sattir profilini arıyordum :61: Bi konuda daha denk geldim hemen açtım baktım yazdığın cevaplardan :61: bende bu renk istiyorum anlatırmısın biraz canım neler yaptırdığını ? :26::26::30:

canım benim saç rengim kahverengiydi ama bi sürü kahverenginin tonu mevcuttu :)
bende o şekilde boyatmak istemedim...
ilk önce açtırdım saçlarımı zemin kahverengi olduğu için saçlarım garip bi sarı oldu...
üstüne çok açık bi kahverengi istedim ordan bi renk seçtim ama o boya hiç tutmadı saçımı bende koyu bişey olsun ozaman deyince çikolata kahve boyadılar..
İlk boyadıklarında kızıl gibi oldu oldu sonra yıkadıkça aktı bu rengi aldı tatlım..

çok güzel olmuş bende bu tonlarda istiyorum saçlarım kızıl 3 senedir filan dönermi dönmez bilemiyorum :26:

canım benim saç rengim kahverengiydi ama bi sürü kahverenginin tonu mevcuttu :)
bende o şekilde boyatmak istemedim...
ilk önce açtırdım saçlarımı zemin kahverengi olduğu için saçlarım garip bi sarı oldu...
üstüne çok açık bi kahverengi istedim ordan bi renk seçtim ama o boya hiç tutmadı saçımı bende koyu bişey olsun ozaman deyince çikolata kahve boyadılar..
İlk boyadıklarında kızıl gibi oldu oldu sonra yıkadıkça aktı bu rengi aldı tatlım..

Başka bi konuda kapalı ortamda çekilen fotografındaki saçlarını gördüm ona bayıldım dalgalı yapmışssın ordaki halide mi bu renkti ? :26:

onu başka bi topikte görmüşsündür canım o daha koyu bi renkti.
Birde o bu renk değildi...
o fotoyu 2seneyi gecik bi zaman önce eklemiştim.
o zamanda saçlarım siyahtı ve açtırmıştım yine ve bakır gibi bi renk oldu.onun üstüne bakır doremiydi kumral doremiydi tam olarak hatırlayamıyorum ama o topikte yazıo öyle bi renk sürdüler o zaman ki halide oydu. tam olarak aynı renkler değildi benziyordu ama tonları farklıydı..

Back